maanantai 16. toukokuuta 2016

NELJÄ OTOSTA

IMG_8148IMG_8145
Salaatti mun makuun, nami! Vihreetä ei kauheesti näkynyt, mutta mitä vähemmän sitä väriä, sen parempi. Tää salaatti täytyy kyllä tehdä uudestaan joku kesäpäivä, sillä tästä tuli heittämällä mun lemppari. Syön salaattia kerran vuodessa, mutta voisin ehkä ryhdistäytyä tässä asiassa ja kiikutella mansikka- ja juustorasioita useemminkin kotiin salaattia varten. 

IMG_8558
Uusia ostoksia yhdeltä shoppailureissulta. Kaupoilta löysin kahdet värikkäät balleriinat, kolmet bikinit, äitienpäivälahjan ja kauan etityn kimonon aamutakiksi. Onnistunut reissu siis, sillä löysin ostoslistalla olevia juttuja.

IMG_8653
Me ollaan poikaystävän kanssa molemmat sellasia, että rakastetaan nättejä kattauksia. Tässä kävelin väsyneenä keittiöön ja tällainen aamupala oli valmiina vastassa. En valittanut, mutta kieltämättä nauratti kaikki timanttipidikkeet ja asettelut riisipuuroa varten!

IMG_8375
Vaatteissa on edelleen paljon valkosta ja mustaa, mutta niistä eroonpääseminen on osoittautunut yllättävän vaikeeksi. Pyrin kyllä pukeutumaan mahdollisuuksien mukaan muihinkin väreihin, mutta ne tuntuu aina niin varmoilta ja turvallisilta. Tätä menoa mun tyylin uudistaminen vie ikuisuuden, jos etenen näin hitaalla tahdilla. Ehkä mä kesällä ryhdistäydyn kunnolla ja vien kaikki mustavalkoiset jutut varastoon, jotta on pakko käyttää muitakin värejä! :-D

6 kommenttia:

 1. Siis nam mikä salaatti! Maistuis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli älyttömän hyvää, niin raikasta ja kesäistä :-)

   Poista
 2. Vihdoinki älysin liittyä lukijaksi sun blogiin, niin ihania kuvia täällä <3 Tuo kattaus on kyllä aivan täydellinen, paljon kivempi syödä kun pöytä on laitettu noin kauniiksi! Ihanaa kevättä sinulle! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla, toivottavasti viihdyt lukijana :-) Mustakin on ihana syödä nätisti katetussa pöydässä, mutta oon kyllä toivottoman laiska ite kattamaan muuta kuin lautasen sänkyyn, haha. Ihanaa kevättä sullekin!

   Poista
 3. Valkoinen ja musta vaatteissa toimii aina! :) Tosi nättejä kuvia ^^

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta ne on samalla aika persoonattomia värejä, sillä haluisin tuoda mun persoonaa enemmän esille pukeutumisessa :-) Kiitos!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)