tiistai 10. toukokuuta 2016

RAKASTUNUT NYÖREIHIN

IMG_7179
IMG_7190
IMG_7183
IMG_7234

IMG_7187
Mä etin pitkään täydellistä nyöripaitaa, sillä en halunnut pukeutua niin paljastavasti kuin suurin osa paidoista oli. Pitkän etsinnän jälkeen löysin kuitenkin tän ja juoksujalkaa otin suunnaksi sovituskopin. Sieltä poistui tyytyväinen tyttö, jolla on taas yksi paita arkikäytössä lisää! Tykkään paljon tän kaltaisista vaatteista, joissa on yksityiskohta edessä tuomassa mielenkiintoa. Mun pitäisi kyllä skarpata ja pukeutua vähän värikkäämmin kuin mustavalkoisesti, mutta nää oli ensimmäiset vaatteet lähettyvillä ja nappasin ne suoraan päälle. Alunperin ei ollut tarkoitus edes ottaa asukuvia tältä päivältä, mutta kun kamera oli kerran mukana, niin en nähnyt syytä kieltäytyä. Mä oon miettinyt myös paljon, että olisi kiva aloittaa blogissa postaussarja, joka ilmestyisi joka viikko tiettynä päivänä. Se käsittelisi aina samaa aihepiiriä ja sillä saisi kivasti jotain vaihtelua postauksiin. Vielä mietinnässä on se, että tekisinkö postaussarjan, jossa kertoisin teille itestäni enemmän vai painottaisinko sen johonkin ihan muuhun. Haluaisin kuulla teidänkin mielipidettä asiaan, joten kertokaa ihmeessä, että mitä mieltä ootte ja onko jokin aihepirii, joka teitä kiinnostaisi? :-) 

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi,kiva paita! :) mistä toi on ??

  VastaaPoista
 2. Toi susta itsestä kertominen kuulostaa hyvältä! Olisi myös mielenkiintoista kuulla millainen olisi toiveidesi tulevaisuus mm. millainen talo sisustukseltaan, millaiset ystävyyssuhteet, missä ammatissa työskentelisit, miten paljon lapsia olisi jne. Samoin jonkilainen matkustukseen liittyvä olisi kiva eli mitkä ovat sellaisia kohteita, joissa haluaisit käydä ja miksi. Etsisit tietoa kohteista jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, kiitos mielettömästi ideoista :-) Mä ajattelin olevan helpointa järkätä sellanen postaussarja, jossa pääsis askeleen lähemmäs mua ja nää ideat sopii siihen täydellisesti! Olis kiva nimittäin, jos se ilmestyisi esimerkiksi joka perjantaina ja lukijat osais odottaa sitä. Oon ihan valtavan kiitollinen kaikista postausideoista, sillä näin kauan bloganneena uusia ideoita on välillä vaikeaa keksiä. Samoin on vaikeaa tietää, että millaiset jutut kiinnostaa, kun harvoin tulee kommenttia, jossa sanottaisiin "olipa hyvä postaus, näitä enemmän" tai "ei kiitos enää tällaisiä postauksia, ei oikeen kiinnostanut" :-D

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)