maanantai 13. kesäkuuta 2016

ASIOITA, JOISTA TYKKÄÄN ITESSÄNI

IMG_9425
1. Osaan olla rennosti kameran edessä tilanteesta riippumatta, mikä on aika tärkeä taito blogikuvien kannalta. Viihdyn hyvin kuvattavana ja mun mielestä on kivaa poseerata. Haluun ikuistaa sen, että miltä oon näyttänyt jokaisena ikävuotenani, jotta voin näyttää niitä lapsilleni. Lisäksi on hauska kattoa ite, että miten oma tyyli on muuttunut ja kuinka on kohdannut maailman silloin. Oon ollut jo pitkään nimittäin sitä mieltä, että ulkonäkö kertoo ihmisestä todella paljon ja se kuvastaa aika laajalti persoonallisuuttakin. Siksi haluun näyttää just sellaiselta ihmiseltä kuin oon sisäpuoleltakin.

2. Mulla on hyvä itsetunto, joka ei kovin helposti keikahda. Oon sujut itteni kanssa ja koen, että se myös näkyy ulospäin. Vaikka oon suomalainen, minkä kulttuuriin kuuluu pitkälti itsensä vähättely, niin haluun voida silti kehua itteäni. Mun mielestä nää kuvat oli esimerkiksi superkivoja ja yhdet tän vuoden lemppareista!

IMG_9404
IMG_9375
3. Oon niin elämäniloinen, että odotan aina seuraavaa aamua innolla. Maailmassa on niin paljon nähtävää, joten sen kaiken näkeminen inspiroi mua ihan älyttömästi. Kesäisin mun elämäniloisuus herää ihan uudella tavalla henkiin joka vuosi, sillä se on mun lempparivuodenaika. Erityisesti auringonsäteet ja lämpö saa mut pirteäksi ja tuntemaan itteni eloisaksi. Haluaisin vaan kokea uusia asioita ja nähdä erilaisia paikkoja. 

4. Tiedostan hyvin omat huonot ja hyvät puoleni. Mun itsetuntemus on (tulevaisuudensuunnitelmia lukuunottamatta) aika hyvällä mallilla ja tiedän tarkalleen, että millaisten ihmisten kanssa tuun hyvin toimeen, paljonko tarviin unta ollakseni virteä ja milloin on parhaaksi lähteä kotiin. Itsetuntemuksen ansiosta elän aika tarkalleen sellaista elämää kuin haluankin. 

IMG_9387
IMG_9424
5. Haluun antaa aina hyvän ensivaikutelman. Uusia ihmisiä kättelen, jos nään heitä ensimmäistä kertaa ja muille hymyilen ystävällisesti. Jos kyseessä on ensikohtaaminen lapsen kanssa, niin meen aina kyykkyyn lapsen tasolle ja kerron, että kuka oon. En halua jäädä mieleen henkilönä, joka käyttäytyi tylysti tai antoi itestään huonon kuvan. Oon onneksi kuullut, että mua on helppo lähestyä, kun annan valmiiksi ystävällisen ja mukavan vaikutelman! Luulen myös, että tää on se syy, miksi jään työpaikkahaastatteluissa mieleen. 

6. Oon määrätietoinen ja jos suunnittelen jotain, niin myös toteutan sen. Jos tulee tunne, että mun pääkoppa ei kestä töissä, niin vähennän työvuoroja. Kun kaipaan ulkomaanreissua, niin järkkään sen vaikka huomiseksi. Halutessani shoppailla ihan kunnolla, niin hankin lisätuloja sen verran, että saan ostettua haluamani asiat. Pyrin aina jotain tavoitetta kohti elämässä ja se on mun tapa saada elämässä tehtyä kaikki se, josta oon unelmoinut. Isot jutut ei toteudu pelkästään haaveilemalla, vaan se vaatii paljon töitä ja tulta alleen. Oon aina sanonut, että jos haluun jotain, niin myös saavutan sen.

IMG_9418
IMG_9429
7. Haluun olla täysin rehellinen ja luottamuksen arvoinen. En voi sietää epärehellisyyttä ja siksi hoidan aina asiat mahdollisimman hyvin. Kun mun ystävät kertoo mulle asioitaan, haluun heiän voivan luottaa siihen, että niistä asioista tietää juttutuokioiden jälkeen edelleen vain me. Sisimmissäni haluun olla niin luotettava, että mun läheiset tietää tasantarkkaan, miten oon toiminut jossakin tilanteessa, vaikkei he oo olleet paikalla. Yhtenä päivänä töissä sattui aika iso episodi, kun siellä kävi onnettomuus ja asianomainen syytti mua (koska olin henkilökuntaa). Mä näin kuitenkin tapahtuneen ja olin eri mieltä siitä, että mitä tilanteessa tapahtui. Siitä nousi iso juttu, jossa mua vastassa oli "uhri" ja ainoastaan molempien sana oli sanaa vastaan. Kerroin poikaystävälle tapahtumasta ja se totesi heti, että tiesi mun olevan syytön tapahtumaan, vaikkei ollut edes tilanteessa. Siitä tuli tosi hyvä fiilis!

8. Oon lojaali, mutta vaadin tän osalta vastavuoroisuutta. Muistan ikuisesti ne tyypit, jotka on auttaneet mua vaikeassa elämäntilanteessa ja haluun antaa panostukseni heille myöhemmin takaisin. En koskaan jätä pulaan, vaan oon valmis lähtemään vaikka keskellä yötä hakemaan ystäviä monensadan kilsan päästä, jos tilanne niin vaatii. 

IMG_9410
IMG_9431
9. Tykkään mun hymystä, pienestä koostani ja kasvojen piirteistä tosi paljon. Nauran aina niin, että hampaat näkyy ja ainakin kuvissa se näyttää aidolta ja onnelliselta. Oon aina ollut sitä mieltä, että hymy tekee ihmisestä kauniin, eikä niinkään se ulkonäkö. Sirous on myös sellainen asia, mistä oon tykännyt ihan pienestä pitäen, sillä se on jotenkin kaunis piirre ihmisissä. Erityisesti solisluiden näkyminen on jotain niin upeeta.

10. Osaan huolehtia itestäni, pystyn elättämään itteni kokonaan ja oon aina ollut itsenäinen. Yksin asuminen on sellainen juttu, mikä kasvattaa ihan älyttömästi. Voisin sanoa, ettei kukaan voi olla tarpeeksi itsenäinen, jos asuu vielä vanhempiensa luona. Äiti on myös luottanut jo ihan lapsena siihen, että oon tarpeeksi fiksu ja päästänyt mua ties minne yksinäni. On tullut oltua ulkomailla yläasteiässä kaksisteen kaverin kanssa, joka oli yksi parhaimpia reissuja ja käytyä uimassa ekaluokkalaisena toisella paikkakunnalla pelkkä samanikäinen kaveri seurana. Koen, että se luottaminen mun kykyihin on näkynyt siinä, että itsenäistyin niin aikaisin.

IMG_9447
11. Oon rohkea ja tietyissä tapauksissa hieman uhkarohkeakin. Mua kiehtoo kovat vauhdit, korkeat paikat, jännitys ja kaikki extremejutut. Suomen huvipuistot on ihan nössöjä ja kaipaisinkin Jenkkien huvipuistoon kokeilemaan, että minkälaista jännitystä siellä saa aikaan! Haluaisin hypätä benjihypyn, sukeltaa haiden seassa, hypätä lentokoneesta laskuvarjolla alas, kiivetä korkeelle vuorelle, kiljua huvipuistoissa jännityksestä ja istua auton kyydissä hurjissa vauhdeissa. Nautin tollaisista hetkistä aidosti, joten olisi ihan unelmien täyttymys suorittaa kaikki hurjat asiat "to do"- listaltani.

12. Aistin herkästi muitten ihmisten tunteet ja pystyn samaistumaan heiän elämäntilanteisiin. Poikaystävä kutsuu mua analysoijaksi, kun yritän aina löytää jonkun syyn tietylle käytökselle. Nään myös samantien, jos jollain on epämiellyttävä olo, vaikken edes tuntisi henkilöä. 

2 kommenttia:

  1. IHANA postaus, en kestä! <3 Niin kauniita kuvia ja voi vitsit, tulin jotenki tosi hyvälle mielelle ku luin nuita asioita, joista tykkäät itessäs! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla sun tykänneen tästä! :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)