tiistai 28. kesäkuuta 2016

BARCELONAN LEMPPARI

IMG_0046
...aamupalapaikka oli ehdottomasti kauppahalli. Käytiin sieltä hakemassa lähes joka aamu jotain ihanaa syötävää ja en meinannut pysyä aloillani, kun näin ne kaikki mansikkajälkiruoat siellä. Ohikulkijatkin naurahteli, kun kuvasin päivittäin mansikkatikkuja, joita ostin kerta toisensa jälkeen. Kauppahalli on kyllä sellainen paikka, jota ei voi skipata Barcelonassa käydessä!

IMG_0630
...matkaseura on tässä kuvassa oleva poitsu. Poikaystävän kanssa on ihanaa matkustaa ja reissata, kun samassa paketissa on mukana laukunkantaja, kärsivällinen metroreiteillä suunnistaja, hyvää shoppailuseuraa ja täyttä rakkautta! Mä oon nimittäin usein se, joka väsyneenä haluaisi vaan nopeesti hotellille tai se, jonka perässä joutuu juoksemaan pysyäkseen perässä shoppaillessa. On mieletöntä, että mun vieressä on oikeesti tyyppi, joka hehkuttaa mun kanssa kilpaa Forever21:n ja Topshopin valikoimia. 

IMG_0235
...paikka oli satama iltaisin tai auringonlaskun aikaan. Monesti istuttiin vaan kattelemassa maisemia ja nauttimassa fiiliksestä, kun kaikki kerääntyy sataman lähettyville. 

IMG_0081
IMG_0086
...fiilis oli nähdä palmuja pitkästä aikaa! Mä en oo koskaan ollut kamalan kulttuuri-ihminen, joten kun Joonas oli innoissaan vanhoista taloista, niin mä hihkuin nähdessäni palmuja..

IMG_0952
IMG_0938
...ravintola oli yllättäen Bacoan hampparipaikka Barcelonetan rannassa. Mentiin tänne kerran ihan nälkäisinä ja sen jälkeen käytiin vielä kahdesti täällä hakemassa superhyvät hampparit. Paikka ei ollut mitenkään erikoinen, mutta tykästyttiin tosi paljon tähän.

IMG_0142
...asumismuoto oli Airbnb- majoitus, jota ollaan käytetty kerran aiemminkin. Päästiin monia satasia halvemmalla kuin ottamalla hotellihuone. Yövyttiin kilometrin päässä La Ramblalta ja mulla ei oo mitään huonoa sanottavaa meiän majoituksesta: halpaa, helppoa ja paikallisten tapoihin tutustumista. Yksityisyys kyllä vähän kärsii omasta huoneesta huolimatta, kun talossa asuu muitakin, mutta mieluusti kyllä säästän noin ison summan käyttämällä tällaista majoitusta. Mä oon ihan järjettömän pihi hotellivarausten kanssa ja siksi ei olisi tullut mieleenkään maksaa niin kallista hotlahintaa kuin netissä luki. 

IMG_0456
...kauppoja oli Subdued, Forever21 (ikilempparia ei voita mikään!), Topshop, Natura ja Muy Mucho. Jälkimmäisessä oli aivan ihania sisustusjuttuja ja se koko kauppa oli ihan mun tyylinen! Kaikista hulluin juttu oli se, että se oli ihan naurettavan halpa. Meiän harmiksi ei kuitenkaan voitu ostaa mitään painavaa, kun oltiin liikkeellä ainoastaan käsimatkatavaroiden kanssa. 

4 kommenttia:

  1. Miten tuo teidän yhteiskuva on otettu? Todella ihana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyysin ohikulkijoita ottamaan kuvia meistä, kiitos :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)