keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

PUHELINKATSAUS KESÄKUULTA

PicMonkey Collage
Turku herää kokonaan henkiin kesällä ja siellä viihtyykin paljon paremmin silloin. Erityisesti jokiranta ja kaikki vanhat ravintolat on mun makuun! // Käytiin muutama viikko sitten laivalla ja tää kuva on napattu just ennen sisään astumista. // Ah, valmis aamupalapöytä on niin ihana tapa aloittaa uusi päivä. Hyvä, jos kotona jaksaa yhden kuivan leivän voidella :-D // Kaipailin lämpöön ja lisäsin tän kuvan instagramiin. Oi vitsit, mikä kuumuus siellä vallitsikaan. 

PicMonkey Collage
Mun mielestä aamuisin vallitsee tietty maaginen fiilis ja tässä viideltä aamuyöstä otetusta kuvasta se hehkuu jotenkin erityisesti. Kaikki kadut on tyhjillään, on hiukan utuinen ilma ja päivä on just alkamaisillaan. // Ihanalla Brunssilla, johon palataan kyllä viedä uudelleen! // Laiskan versio, kun ei jaksa väsätä pavlovaan kermavaahtoa, joten se syödään sitten näin. // Menin pikkusiskon seurauksi veneilemään, kun pelkäsin, että se olis muuten ollut kumossa keskellä vettä... 

PicMonkey Collage
Tää räpsy on illanistujaisista ja tulee ihan vesi kielellä, kun nälkä kurnii vatsassa. // Säästän kaikki saadut käteiset aina tähän lasipurkkiin ja pikkuhiljaa sinne aina kertyy isompia summia. Viimeksi nostin sieltä muutaman satasen ylös! // Näitä kesäsäitä alkaa olla ikävä, kun kerkesin nauttimaan helteistä vaan sen reilun viikon. Suomen kesä, nyt vähän tsemppiä. // Mun köyhä buffetruoka ja oli kyllä laivan ruuan taso vähän laskenut. Osa ruuista oli kylmiä ja siitä aika iso miinus.

PicMonkey Collage
Mansikkapitsaa Tintåssa, joka oli kyllä hyvää, muttei sellaiseen kunnon pitsahimoon :-D Kyllä te tiiätte, kun joskus tekee mieli saada mahdollisimman rasvaista ja hyvää ruokaa! // Pikkusiskon kanssa kiipeilemässä Myllyssä ja pakko sanoa, että oli yllättävän vaikeeta. Ei mulla ainakaan ollut käsissä niin paljoa voimaa, että oisin jaksanut mennä kaikkiin paikkoihin. // Olin pesemässä ikkunoita keskustassa ja nautin niin paljon tästä korkeesta näystä. Mun puolesta tää kerrostalo ois saanut olla kaks kertaa korkeempikin. // Näitä huolettomia lauantaiaamuja lisää, kiitos!

PicMonkey Collage
En tiiä yhtään, että mitä tää booli sisälsi, mutta oli ihan mielettömän hyvää! Santsattiin tätä lisää aika monta kertaa. // Kello oli 5:00 ja tää näky oli ihana. Aamuvuorot on niin parasta. // Etupenkki täynnä kukkia, joten hyvä jos mä ite mahduin kyytiin. // Pyysin baarimikolta jotain mietoa drinkkiä ja sain nämä tiskin takaa, kyllä kelpasi. 

PicMonkey Collage
Sanokaa, etten oo ainut, joka nappaa jokainen kerta töihin mennessään kuvan?! :-D // Nälkä.... // Kuljen edelleen joka päivä kauppatorin ohi ja nappaan sieltä mansikoita kotiin. Maistan ensin kaikki kojut läpi ja nappaan parhaimmasta kojusta sen. Vähän nolottaa mennä sinne aina töitten jälkeen, kun ne myyjät tunnistaa mut jo. // Operaatio "väriä vaatekaappiin" on saanut jo neljä uutta värillistä vaatekappaletta. Aika monta uupuu vielä ja sattumalta noi kaikki oli aika samansävyisiä, vaikkei se ollut ollenkaan tarkoitus. 

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Munki pitäis kyllä aloittaa tollanen värillisten vaatteiden operaatio, sillä mun vaatekaappi on todella surullisen värinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tiedän tunteen paremmin kuin hyvin... :-D Suomesta on tosi vaikeeta löytää jotain muutakin väriä kuin mustaa ja valkoista.

   Poista
 2. Puhelinkatsaukset on aina kivaa luettavaa :) Ja joo väriä vaatekaappiin projekti ois hyvä täälläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla! :-) En edes tiedä, miksi havahduin nyt vasta oman vaatekaappini värittömyyteen, mut näköjään täällä on muitakin samassa tilanteessa.

   Poista
 3. Mitä teet työksesi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo mitään ammattitutkintoa, mutta teen paljon töitä lasten kanssa ja sit oon yhessä perheyrityksessä kesän :-)

   Poista
 4. Nää puhelinkatsaukset on vaan heittämällä yksiä lempparipostauksia! Noi illanistujaisten herkut houkuttelee aikalailla... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on tosi kiva tehdä, kun materiaali on periaatteessa aina valmiina :-D Näitä tulee räpsittyä niin huomaamattomasti, joten postaus syntyy melkein itestään!

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)