keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

VIIME VIIKOLTA

IMG_9858
IMG_9859
Mun lempparikohtia Turussa on Jokiranta ja sen vieressä olevat ravintolat. Ei voi joutua pettymään, kun kävelee Jokirantaa edestakaisin ja ettii illanistujaispaikkaa. Erityisesti lemppareita on Mami, Tintå ja Di Trevi - ja noihin palaisin mieluusti uudestaan. 

IMG_9821
IMG_9789
Tänä kesänä oon ollut vielä erityistä rakastuneempi kukkiin ja mansikoihin, verrattuna aiempiin vuosiin. Meillä on ollut kotona jatkuvasti kukkakimppuja ja jääkaappi on täyttynyt Kauppatorilla myytävistä mansikoista. Välillä oon käynyt kotikotona hakemassa pari muovikassillista pakastemansikoita ja palannut taas takaisin täyttämään omaa pakastinta. On ne vaan niin hyviä, etten osaa edes sanoinkuvailla sitä fiilistä, kun saan mansikoita eteeni!

IMG_9827
IMG_9824
Viimeksi käytiin syömässä juurikin Mamissa ja meille osui niin superhyvä asiakaspalvelija, että vietettiin sen ansiosta ihana ilta. Meinasin sanoa laskua pyytäessä hänelle: "sä oot niin kiva" :-D Pakko varmaan kuitenkin antaa positiivista palautetta, vaikken tiedäkään just tän kyseisen naisen nimeä. Tiiän sen kuitenkin piristävän paljon, kun saa omasta työpanoksestaan kiitosta! Musta on ihanaa nähdä ihmisiä, jotka oikeesti viihtyy työssään ja se hehkuu muillekin läsnäoleville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)