tiistai 12. heinäkuuta 2016

BCN PUHELINPOSTAUS

PicMonkey Collage
Kävelemässä meiän "kotikaduilla", jossa oli sadoittain ravintoloita vierekkäin. Monesti laiskoina iltoina istuttiin vaan lähimpään hyvännäköiseen ruokapaikkaan, kun ei jaksettu ettiä sen kummempaa elämystä. // Hotellilta oli rantaan kolme kilsaa ja tällaisissa maisemissa se tuli lähes päivittäin kuljettua. // Tyypillinen aamupala sisälsi mansikoita ja tuoreita hedelmiä. // Ah, auringonottaminen on tiettyyn rajaan asti niin rentouttavaa puuhaa! Välillä voisin helposti viettää rannalla maaten viisikin tuntia, kun taas joinain päivinä puolikin tuntia tuntuu puuduttavan tylsältä. 

PicMonkey Collage
Erään päivän aamupalaa taas, kun mentiin rannalle syömään eväitä. // Kauppahallin mehut(kin) oli superhyviä ja lemppari oli kookos tuoreiden hedelmien kanssa. // Tältä me näytettiin suurin osa ajasta, kun ei haluttu hukata toisiamme siinä ihmishälinässä. Kerran kyllä itseasiassa eksyttiin toisistamme kauppakeskuksessa, eikä mulla tietenkään ollut puhelinta mukana. Menin vartijoiden luo ja selitin itkua pidätellen, että oon hävittänyt poikaystäväni, enkä muista edes hotellini osoitetta ulkoa... Haha, loppu hyvin kuitenkin! //  

PicMonkey Collage
Joonas raahasi mut (vastahakoisesti) johonkin puistoon kattelemaan nähtävyyksiä ja oli itse ihan innoissaan. Tää tyttö ei kokenut ihan samanlaisia fiiliksiä, vaan ois mieluummin pystyttänyt piknikkinsä meren rannalle :-D // Illallisella, kun iski pieni nälkä hotellille kävellessä. // En oo koskaan ymmärtänyt B&J:n hypetystä, sillä ei ne oo mitään erityisen hyviä. Maistuu ihan perusjätskiltä, muttei tippaakaan paremmalta. // Pientä shoppailusaalista. Ostin ihan liikaa punaisia vaatteita ja nyt pitää varoa, etten osta enää yhtäkään sen väristä vaatetta kotiin.

PicMonkey Collage
Tältä näytti kunnon turistityttö! // Siinä vaiheessa, kun vesi ei mennyt enää helteessä alas, niin oli pakko turvautua näihin superkalliisiin smoothieihin. // Aam...no taidattekin arvata loput :-D // Biitsipäivä numero yksi. Vielä oon aika kalpea verrattuna siihen, millaisten rajojen kanssa tulin kotiin.

PicMonkey Collage
Kierrettiin paljon pieniä, sokkeloisia kujia Barcelonassa. // Jos sanoin näyttäväni edellisen kollaasin kuvissa turistilta, niin entäs tässä?! // Mun ehdoton lempparijätski ulkomailla on purkka- ja kookosjätski. Suomessa pisimmän korren vetää mangomeloni. // Satama, jota en voi tarpeeksi ylistää. 

PicMonkey Collage
Pasta ei tuota pettymystä koskaan. Paitsi yhtenä kertana, kun mentiin ravintolaan ja maksoin 15€ maksavan pastani. Pettymys oli järjetön, kun sain kylmää, einespastaa :-D // Iloinen tyttö kauppahallin mansikkatikun kanssa. Mun iloiseksi saamiseksi ei vaadita kauheastikaan. // Ihana katu, voisin asustaa just tässä kohdassa. Jotenkin tosi kodikas tunnelma. // Eräs sunnuntai, kun kaupat ei olleet auki, niin piti turvautua kahvilan aamupalaan, joka oli k-a-m-a-l-a. Croisantit oli mun ja voitteko uskoa, että suolaisen kinkkujuustocroisantin välissä oli siirappia?! Hyi, jäi kyllä syömättä. 

PicMonkey Collage
Sataman vieressä oli Maremagnum- ostoskeskus, jossa kierrettiin pariinkin kertaan, muttei oikein löydetty mitään ostettavaa. Alkoi kyllä tulla korvista ulos ne miljoonat Bershkat, Stradivariukset ja Zarat. // Poikaystävän yhden päivän ruoka. // Kaikki rantaravintolat on mun mielestä ihania! En oo törmännyt yhteenkään huonoon sellaiseen. // Välipalalla nälän iskiessä pahemman kerran.

PicMonkey Collage
Mua vähän nauratti meiän väriero tässä kuvassa. // En uskaltanut maistaa sangriaa, kun se haisi niin pahalle. Se vaaleampi puolestaan näytti hyvältä! // Ihanat maisemat, kun oltiin drinkeillä. // Matkaseuralainen, jonka kanssa ollaan monia kokemuksia rikkaampia.

PicMonkey Collage
Tästä tuli mun ehdoton lempparimekko, vaikka pidinkin sitä aluksi vähän epänaisellisen mallisena. // No words needed. // Joonas halus käydä jossain akvaariossa ja tää oli rehellisesti sanottuna ainut, joka kiinnosti mua siellä :-D // Biitsillä ei koskaan oo kovin hehkeetä fiilistä, joten kaikki kuvat täytyy ottaa niin, ettei naama näy.

PicMonkey Collage
Bacoan hamppareita mulla on kyllä iso ikävä. // Niin ne ihanatkin reissut päättyy joskus, mutta kaikista kivointa on kyllä palata reissun jälkeen omaan kotiin, tehdä ruokaa omassa keittiössä ja tuntea olevansa maailman parhaimmassa paikassa. // Tykkään ihan sairaasti paikoista, joissa on ylhäällä valoja. Koko paikka muuttuu sen avulla paljon tunnelmallisemmaksi. // En oo jotenkin koskaan lämmennyt Starbucksille. Tälläkin kertaa olin kuitenkin mennyt sinne ton toisen osapuolen mieliksi, haha :-D

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Jotenkin puhelinkuvat on aina niin paljon aidompia. Itse olen vain ihan surkea ottamaan puhelimella mitään kuvia, pitäisi ehkä tehostautua siinä puuhassa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Niin on, mäkin tykkään niistä just siksi!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)