lauantai 23. heinäkuuta 2016

PÄIVÄREISSU YYTERIIN

IMG_1516
En voi uskoa, etten oo päässyt Yyteriin aiemmin kuin nyt. Kuulostaa ihan naurettavalta, mut oon haaveillut sinne pääsemisestä varmaan seittemän vuotta, vaikka sinne on ainoastaan parin tunnin ajomatka meiltä. Tänään kuitenkin päätin, että nyt me mennään, sillä tätä menoa ei päästä sinne koskaan. Syötiin nopeesti aamupalaa, kerättiin kamppeet mukaan ja siivottiin kotia lähtövalmiiksi. Pakattiin mun pieni auto täyteen, hyppäsin pelkääjän paikalle ja startattiin ajomatka. 

IMG_1522
Ei reissua ilman matkaevästä, eikös! Pysähdyttiin matkalla Puuvillassa ostoksille, mutta vartin kiertelyn jälkeen todettiin, ettei sieltä löydy mitään. Käytiin ostamassa kilo irtokarkkeja ja syömässä viereisessä pizzeriassa. Vatsat kylläisinä jatkettiin matkaa Yyteriin, vaikka taivas oli pilviä täynnä.

IMG_1610
Jotenkin koomista, että tultiin Yyteriin ihastelemaan hiekkarantoja, mutta päädyttiin kylpylään. Oli niin kylmä, etten mä olis tarkentunut uimaan ulos... Kylpylässä viihdyin tässä yhdessä poreammeessa pari tuntia ja ravasin monta kertaa saunassa. Voi vitsit, miten rentoutunut olo mulla oli, kun nousin ylös ja puin vaatteet päälle.

IMG_1560
IMG_1573
Olin kuitenkin yllättynyt, miten paljon ihmisiä oli liikkeellä, vaikkei aurinko paistanut ollenkaan! Kylpylässä oltiin tosin ainoat asiakkaat, muttei se haitannut meitä ollenkaan. Jossain vaiheessa Joonas meni treenaamaan salille ja mä tulin tyhjään saliin seuraksi lukemaan Cosmopolitania ja syömään karkkia. Kyllä vähän nolotti, kun yhtäkkiä sinne tuli kasapäin ihmisiä ja mä istun vatsalihaslaitteen päällä syömässä lehden kanssa, haha... Vaihdoin kyllä aika nopeesti viereiseen odotustilaan siksi aikaa, kunnes toinen on valmis.

IMG_1577
IMG_1531
Meiän oli tarkoitus ottaa asukuvat rannalla, mutta niistä ei onnistunut yksikään. Pitää suunnata huomenna uudestaan kuvattavaksi, jos osuisi parempi onni. Kaikenkaikkiaan oli ihana tehdä päiväreissu jonnekin, sillä tää oli mun ensimmäinen lauantaivapaa varmaan puoleen vuoteen. Sai heittää lomamoodin päälle, keskittyä vaan höpöttelyyn ja rentoutumiseen. 

Nyt on yksi kesän "to do"- listan jutuista toteutettu! Seuraavaksi olis varmaan vuorossa Helsingin reissu ;-)

2 kommenttia:

  1. Yyteri on kyllä ihana paikka ♥ Itse käyn siellä muutaman kerran kesässä, mutten ikinä ole tuolla kylpylän puolella ollut :) Ihana tuo sun pitsimekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Kiitos paljon, mä tykästyin siihen uudelleen, kun se on jo ollut muutaman vuoden käyttämättömänä kaapissa :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)