tiistai 9. elokuuta 2016

EDELLISELTÄ VIIKOLTA

PicMonkey Collage
Pienellä venereissulla, kun käytiin samalla pesemässä meiän keittiönmatto, johon kaatui maitoa. Tällä reissulla tuli sattumalta myös otettua yhdet kesän kivoimmista kuvista. Musta vähän tuntuu, että taitaa kesä olla tältä vuodelta takanapäin, sillä ulkona näyttää vahvasti olevan jo syksy. Onneksi kolmen viikon päästä on vielä viimeiset kesähetket tiedossa, kun suunnataan Jenkkeihin parhaan ystävän kanssa!

PicMonkey Collage
Ekassa kuvassa on valkosuklaamansikoita, kolmannessa käytiin syömässä mamman kuuskymppisten kunniaksi ja neljännen kuvan jutut sain yhden asiakaskäynnin yhteydessä vanhalta mieheltä. Oon ollut kipeänä jonkin aikaa ja ei oo ruoka maistunut kunnolla, joten en oo syönyt mitään ihmeellistä. 

PicMonkey Collage
Sairaan hyvää vaahtokarkkimössöä, Yyterin hiekkarantaa, poikaystävän väkertämää kampausta ja leffalippujen väkisinkäyttämistä. Tällä kertaa käytiin kattomassa Bad Moms ja se oli aika hauska. Vielä meillä ois yhdet liput käyttämättä, joten jos on vinkkaamatta joku hyvä leffa, niin mielelläni kuulisin siitä! Sain äitiltä ison kasan leffalippuja ne menee vanhaksi tässä kuussa, joten tulee pikkunen kiire saada ne käytetyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)