keskiviikko 31. elokuuta 2016

PUHELINRÄPSYJÄ

PicMonkey Collage
Juhlistettiin mun kouluunpääsyä maanantaina, kun tulokset tuli. En ikinä kyllästy noihin Iittalan laseihin, jotka ostettiin jo ennen muuttoa, vaikka ois pitänyt ehkä ostella jotain käytännöllismpiä astioita ensiksi. // Tää on mun yks lempparitekstini, sillä se kuvaa mun elämääni niin hyvin. Poikaystävä jaksaa aina naureskella, että kuinka kauan mä aion elää tällaista nudistielämää kotona... Ois kuulemma kiva, jos joskus pukeutuisinkin, enkä vaan hengais ilman vaatteita. // Piristys poikaystävältä, kun vihjailin, ettei oo kukkakimppuja hetkeen näkynyt. Haha. // Terdellä, jossa maistoin vaaleeta sangriaa. Se(kään) ei ollut ihan mun juttu, vaikka olikin aluksi ihan juotavaa.

PicMonkey Collage
Oltiin päätetty, että perjantaina sit juhlistetaan mun viimeistä työpäivää ja kotona mulle puhkes migreeni. Nukuin monen tunnin päikkärit ja päätin silti, että nyt lähetään, kun ei koskaan käydä missään. Oltiin Turussa sit vasta myöhään illalla. // Haluutteko kuulla kuvan tarinan? Joonas halus uuden instagramkuvan itestään ja otettiin aluks ihan tavallisia, mut ne ei ollu kuulemma tarpeeks miehekkäitä. Sit piti vetää iso tuoppi suun eteen, että näyttäis paremmalta?! :-D // Tykkäsin tästä pihasta tosi paljon ja meen varmasti myös toistekin. 

PicMonkey Collage
Aiiiiii vitjat, mä huusin. Poikaystävä piti mua kokoajan kädestä kiinni, kun näki mun alahuulen väpättävän. Sain hoitajalta tripin rohkeudesta. // Suomen kesä on näyttänyt suurimmaksi osaksi tältä. // Pulssin henkilökunta on älyttömän osaavaa ja mukavaa. Usein oon kuullut, ettei toimenpidehuoneisiin saa tulla läheiset ja siitä puhutaan henkilökunnan keskuudessa pahaa. Mä en kuitenkaan kuullut mitään negatiivista ja he vielä sanoi, että kiva kun poikaystävä on mun turvana. // Tältä näytin sen jälkeen, kun mun peppuun ja käteen oli laitettu kipulääkettä. Mä en ymmärrä, mun peppu on ollut ihan järjettömän kipeä siitä lähtien, kun sain sen piikin. Tapahtumasta on jo pari viikkoa, mut käveleminen sattuu, juoksemaan en pysty ja asia ihmetyttää mua.

PicMonkey Collage
Matkalla Helsinkiin, kun nappasin kuvan vastapäätä olevasta ravintolasta samalla, kun ootin bussia. //  Käytiin tiputuspäivän jälkeen Musapiknikillä kuuntelemassa Anssi Kelaa. Haha, en kestä tota pikkusta tyttöä, niin hauska! // Olin ihan innoissani, kun pääsin poistumaan kotoota, pukemaan mekon ja korkkarit sadesäähän. Ei ehkä parhain asuvaihtoehto, mut sainpahan kerrankin pukeutua kivasti. // Jokirannasta napattu räpsy, kun olin menossa töihin.

PicMonkey Collage
Ihanat, ihanat tytöt! // Käytiin brunssilla Kiilassa ja voin kertoa, että oli siinä vaiheessa aika kova nälkä, kun olin koko päivän matkannut. // Niiiiiin totta. Monesti blogia kirjottaessa ajatukset selkiytyy jostain kirjoittamasta asiasta, vaikka ne olisi olleet ihan sekaisin vielä hetki sitten. Se on yksi parhaimpia juttuja blogatessa! // Menossa Tuomiokirkon portaille. Oli aika lähellä, etten itekin laittanut tota mustaa liehutakkia päälleni, mut olin just värjännyt hiukset tummiksi ja ne ei mätsännyt enää takkiin :-D Se oiskin ollut näky, kun meillä kolmella ois ollut samanlaiset takit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)