tiistai 30. elokuuta 2016

SYYSTAVOITTEET

syyys

♥ Toivon, että oon armollinen itteni kanssa, kun käyn kahta tutkintoa samaan aikaan. Molemmista kouluista pitää olla poissa välillä toisen takia, enkä luonnollisesti pääse jokaiselle tunnille. Vähän jännittää etukäteen, että paljonkohan niissä on läsnäolopakkoa, jotten lentäisi kursseilta ulos. Toivottavasti opettajat ymmärtäisi!

♥ Koulujen lisäksi aion ettiä töitä opiskeluiden ohelle. En kyllä tiedä, että saanko sovitettua näitä kaikkia kolmea vai meneeköhän se ihan mahdottomaksi. Jos saan sovitettua, niin haluaisin olla koulun ohella töissä 10-15 tuntia viikossa. Mulla on kova halu päästä etenemään työelämässä ja haluaisinkin koittaa tänä syksynä jotain ihan erilaista! Toivon, että lokakuussa olisi avoinna kaupan alan töitä ja pääsisin kokeilemaan erilaista työympäristöä. Se jää kuitenkin nähtäväksi, että minkälaisia töitä silloin on tarjolla.

♥ En oo koskaan ollut hyvä koulussa, mutta nyt oon päättänyt, että panostan molempiin kouluihin tosi paljon. Teen oikeesti läksyt päivittäin, luen tentteihin niin hyvin kuin pystyn ja muutenkin tsemppaan. Oon ostanut uusia ihania vihkoja, kyniä ja muita koulujuttuja - ja olo on ihankuin eskarilaisella, haha. 

♥ Tutustua uusiin, mahtaviin ihmisiin. Haluaisin saada uusia tuttavia, joiden kanssa olisi kiva viettää vapaa-ajallakin aikaa! Toivottavasti tää syksy antaisi siihen mahdollisuuden. Koulujen kautta tätä mahdollisuutta ei valitettavasti tuu, sillä molemmat suoritetaan kotona, mut ehkäpä uudesta työpaikasta löytyisi samanhenkisiä tyyppejä.

♥ Saada pidettyä postaustahti entisellään. Oon pitkään pyrkinyt saamaan vähintään 20 postausta kuukaudesta ja ainakin toistaiseksi se on onnistunut hyvin. Toinen blogitavoite olisikin se, että haluisin saada kolmensadan lukijan rajan rikki ennen vuoden vaihtumista. Viisikymmentä uutta kasvoa puuttuu vielä tavotteesta. 

♥ Ostaa kasapäin uusia, värikkäitä neuleita. Haluun satsata laatuun ja ostaa kestäviä, mut ajattomia neuleita, jotka päällä ei palele pakkasillakaan. COS:lla oli muutama kriteerit täyttävä, mut olisin kaivannut enemmän värivaihtoehtoja. Lisäksi oon jo vuoden verran haaveillut sellaisista mokkanahkaisista kengistä, jotka yltää nilkoista puoleenväliin reiteen. Ehkä rahatilanteen salliessa voisin kotiuttaa sellaiset!

♥ Haluaisin myös saada syksyn näkymään jollain tavalla kodin sisustuksessa ja kokeilla tehdä jonkinnäkösiä DIY-juttuja tänne. Meiän eteisessä on naulakkona metsästä löydetty oksa ja jotain sen tyylistä oon nytkin lähdössä hakemaan. Tykkään paljon vanhasta puusta sisustuksessa ja se sopii hyvin niin syksyyn kuin muihinkin vuodenaikoihin.2 kommenttia:

  1. Ihania syksyjuttuja :) Itelleen on aina hyvä asettaa tavoitteita! Mä uskon että pärjäät hyvin noiden tutkintojen kanssa, ja toivottavasti jotkin pienet työkuviotkin sopii kuvaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihanaa, kun jaksat uskoa muhun! Toivotaan, että työjutuissa onnistaisi :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)