torstai 18. elokuuta 2016

TORSTAIJUTTUJA

Kivaa torstaita, tyypit! Mulla on tässä pientä luppoaikaa ennen pakollisia menoja, joten aattelin tulla päivittelemään blogia hetkeksi. Oon superinnoissani, sillä lähiaikoina tapahtuu kaikennäköisiä kivoja kamppiksia, kavereitten kanssa kahvitteluja ja pieniä ylläreitä arkeen. Vaikeimmalta tuntuu pitää kaikki sisälläni, kun haluisin vaan höpötellä teille niistä jatkuvasti. Oon nyt lomaillut kolmatta päivää ja on tuntunut niiin hyvältä olla vaan. Loppuviikosta meen tekemään kaks lyhyttä työvuoroa, sillä mua pyydettiin kahteen uuteen paikkaan hoitamaan lapsia. Tänään mun pitäis käydä apteekin kautta, hakea ruokaa jääkaappiin ja käydä yhdessä haastattelussa. Sen jälkeen ajattelin ottaa suunnaksi vaatekaupat ja (ostolakosta huolimatta, krhm...) käydä ettimässä uusia syysvaatteita. 

IMG_3543
IMG_3545
Yhdet asukuvat, jotka tulee ulos ensi viikolla. Värjäsin hiukset tummemmiksi ja oottelen taas, että ne haalistuis vähän vaaleemmiksi. Jos värjään täydellisen sävyisellä värillä, niin hiukset haalistuu parissa pesussa ja muuttuu oranssihtaviksi, joten siksi otan aina yhden sävyn tummemman kuin haluaisin. 

IMG_3335
Sain Laitilan Virvoitusjuomatehtaalta "muutaman" laatikollisen juotavia testiin. Tuun kirjottelemaan lempparijuotavistani enemmän myöhemmässä postauksessa, kun oon kutsunut muutamat kaveritkin meille testailemaan näitä! Vitsit, tää on kyllä ollut yks kivoimmista blogiyhteistöistä, joten en malta oottaa meiän illanistujaispäivän olevan, jolloin päästään viettämään aikaa kavereitten kanssa. 

IMG_3603
Vaikka oon käynyt Turussa pienestä pitäen, niin mä etin silti aina keskustan sen perusteella, missä Tuomiokirkko on. Oisin varmasti surkee esittelemään tätä kaupunkia, kun osaisin nimetä ainoastaan kauppakeskukset, haha! Kotikotona osaan liikkua vaikka silmät sidottuna, mut täällä käytän navigaattoria päästäkseni kahdelta vierekkäiseltä kadulta toiselle... Tähän ei yhtään auta se, että mulla on maailmankaikkeuden surkein suuntavaisto. Toivottavasti vielä jonain päivänä mä havahtuisin siihen, että pärjäsin kadulta toiselle ilman karttaa :-D 

2 kommenttia:

  1. Oho no jonkun verran on kyllä juominkia tossa :D JA hei iiihanat noi sun kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niin on! Kiitos, mustakin ne on ihanat :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)