lauantai 3. syyskuuta 2016

OSTOSPOSTAUSTA LUVASSA

IMG_3103
Uusi laukku kouluun, kun vanhat alkoi hajoamaan käsiin. Heitin sitten kaikki rikkimenneet laukut roskiin... Mulla on ollut tänkaltaisia laukkuja varmaan viis, mutta kun ei ne kestä käytössä vuotta pidempään. Merkkilaukkuunkaan en uskalla investoida, kun en luota siihen, että ne palvelis mua yli vuoden rikkoontumatta!

IMG_3166
Subduedilta ostin ihanan rennon mekon kesäkuussa ja se on ollut mieletön pelastus arjessa: ei oo liian juhlava, mut sopii jokaikiseen tilaisuuteen.

IMG_3137
Tää on ehdottomasti mun lempparitoppi tällä hetkellä, niiiin kaunis! Malli istuu mulle ja yksityiskohdat tekee tästä simppelistä mallista vielä kivemman.

IMG_3189
Keltainen polviin asti ulottuva hame ja samansävyinen mekko, jota pitää vielä ommella mieleiseksi. Poistan noi rypytykset edestä ainakin kokonaan (jos vaan onnistun siinä) ja sen jälkeen se on valmiina käyttöön.

IMG_3180
Viimeisenä on kauniin naisellinen mekko, joka on ikävä kyllä vähän lyhyt. Aion silti käyttää sitä, vaikka sen lyhyys harmittaakin... Tän lisäksi otin kuvat neljästä muustakin mekosta, mut ne kuvat ei vaan millään imarrellut niitä vaatekappaleita, joten jätin mekot kokonaan tän postauksen ulkopuolelle. Ehkä bongaatte niitä asukuvista!

Tällä kertaa ostossaldo on ollut tosi vähäinen, mutta toivottavasti Jenkkireissulta tarttuis mukaan paljon shoppailtavaa ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)