perjantai 9. syyskuuta 2016

YKSI LEMPPAREISTA

IMG_2482
IMG_2531
IMG_2540
IMG_2560
IMG_2517
IMG_2551
Voi vitsit, kirjotin postauksen valmiiksi jo Suomessa, mut puhelimella avattaessa poistin koko pitkän tekstin... Tää asu oli kuitenkin yksi mun lemppareista, kun siinä yhdistyi paljaat sääret, hame ja korolliset kengät. Oon just sellanen tyyppi, jonka pukeutuminen vaikuttaa suoraan luonteeseen ja sen perusteella voi nähdä millaisella mielentilalla oon. Näissä kuvissa halusin tuntea oloni naiselliseksi ja siroksi, mikä näkyy myös ulospäin. Nyrkkisääntönä voikin sanoa, että jos mulla näkyy farkut jalassa, niin en halua silloin panostaa ulkonakööni ollenkaan. Koen farkut nimittäin tosi persoonattomiksi omalla kohallani, joihin pukeudun, kun haluan olla mahdollisimman huomaamaton kadulla. Samalla tavalla en kiinnita huomiota, jos naen katukuvassa jollain farkut jalassa. Mutta sen sijaan, jos näen pilkahduksenkaan paljaista säärista, niin mun huomio on samantien siellä! Voi, kun kaikkien muittenkin ulkonäösta voisi päätellä, millainen luonne heillä on pelkän pukeutumisen perusteella. 

Meillä on lomaa vielä jäljellä kolme päivää, jonka jälkeen tullaan kotiin. Oon tosi innoissani arjesta, joka odottaa mua siellä, mutta vielä on hetki aikaa nostaa jalat ylös palmujen kanssa ja nauttia lomasta. En malta odottaa, etta pääsen postaamaan reaaliajassa, joten ensi viikkoa odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Todella ihana asu ♥ Mä olen ihan samanlainen, että mun pukeutumisesta voi päätellä mun mielialaa, mutta mä pystyn myös muuttaa omaa fiilistä sillä pukeutumisella :) Ei oo mitään parempaa kuin mieli maassa laittaa kaunein mekko ja kauneimmat korot jalkaan niin äkkiä tulee paljon itsevarmempi ja parempi fiilis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Ihana kuulla, että muillakin pukeutuminen vaikuttaa mielialaan, enkä oo ainut!

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)