lauantai 8. lokakuuta 2016

AMATÖÖRIMÄISIN VIDEOKLIPPI


Mä oon maailman surkein tekemään videoita ja varsinkin kuvaamaan niin, ettei kamera heiluisi. Puhumattakaan olemattomista edintointitaidoistani. Tai jännityksestä puhua kameraan! :-D Koulun takia mun pitää kuitenkin alkaa kuvaamaan videoita, joissa puhun kameran edessä ja tässäkin videossa sain suustani ainoastaan kaksi lausetta... Kuulostan vaan vaivaantuneelta ja epäaidolta videoissa, enkä osaa olla luonnollisesti siinä, vaikka asukuvissa tunnen oloni tosi rennoksi. Mutta joo, mä yritän kehittyä tässä vielä pikkuhiljaa. Tähän videoon liitin vaan satunnaisia klippejä, joita on kertynyt järkkäriin, sillä vielä en oo ihan valmis höpöttelyvideolle. Tällaista tähän lauantai-iltaan, toivottavasti saitte tästä jotain irti! 

2 kommenttia:

  1. Kiva tämäkin :) oot kaunis ja teillä on ihana koti <3 tekemällä kehittyy ja mielellään jatkossakin videoita kattelis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanan tsemppaava kommentti :-) Siis tässä lähiaikoina oon oikeesti miettinyt paljon, miten hyväsydämisiä sellaiset tyypit on, jotka kehuu toisia. Erityisesti nimettömästi, sillä kehut on yleensä vastavuoroisia, mut nimettömät kehujat ei edes odota saavansa vastavuoroisesti kehuja takasin! Kirjotan oikeestaan pidempää maanantaipostausta tästä aiheesta, mut tuli vaan aihe mieleen sun kommentista. Varsinkin, kun video ei ollut mikään huippulaatuinen, niin kehut lämmitti mieltä tosi paljon :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)