sunnuntai 2. lokakuuta 2016

PUHELINKATSAUSTA VIIME REISSULTA

PicMonkey Collage
Nappasin tän kuvan pikaisesti, kun oltiin korkealla paikalla Hollywoodissa. // Biitsipäivä ja ihan kalmankalpeana vielä, kun aurinko ei ollut tarttunut ollenkaan. // Mentiin vahingossa johonkin hippiravintolaan, jossa oli ainoastaan gluteenittomia ruokia ja tulipahan maistettua gluteenittomia makaroneja ekaa (ja viimeistä) kertaa! // Tää ravintola oli juurikin Venice beachissä, jossa oli jatkuvasti tapahtumia. 

PicMonkey Collage
Tässä matka oli vasta aluillaan ja herätyskello oli soinut yhdeltä yöllä. // Mua nauratti näitten lihapullien koko, haha... // Meiän hotellilla oli tosi köyhä aamupala, joka koostui pelkästään näistä. Jokaikinen päivä. Kahden viikon ajan. Ymmärsitte varmaan pointin? :-D // En tosiaankaan kehtaa myöntää, että oon nähnyt näin aivottoman leffan.. Mutta antakaahan, kun selitän. Anniina halus kokea Jenkkileffojen fiiliksen, joten mentiin leffateatteriin ja sanottiin vaan kassalla, että: "seuraavaan leffaan, joka alkaa pian". Jostain syystä siellä ei ollut kuvia leffoista, joten kun saavuttiin saliin, niin luulin koko elokuvan olevan täysvitsi. Hävetti ihan mielettömästi tulla ulos salista, kun leffa siis kertoi säilyketölkeistä (??!), jotka harrasti aikuistenjuttuja sekä protestoi ruokakauppoja vastaan. 

PicMonkey Collage
Jenkkeihin mentiin, mut italialainen ruoka toimii aina! // Santa Monicassa ensimmäisenä päivänä, kun saavuttiin perille. Mennessä ei ollut kovin iso aikaeroväsymys, mut takastulomatkalla senkin edestä // Noniin, nyt alkaa löytyä rusketusta... Mä oon just sellanen tyyppi, joka ruskettuu vasta kotiintullessa, kun kukaan ei sitä oo enää näkemässä vaatekerroksien alta. // Tällä kertaa vuorossa ei ollut italialaista, vaan kreikkalaista :-D 

PicMonkey Collage
Säät suosi meitä koko loman ajan ja aurinko paistoi jatkuvasti. Korkeuksissakaan ei ollut yhtään kylmä, vaan just sopivan lämmin! // Kahen euron hedelmäannos oli ihanaa, kun oli tottunut syömään pelkkiä epäterveellisiä jälkkäreitä. //  Vaikka lomalla olikin ihanaa, niin kyllä oli kiva tulla parin viikon jälkeen kotiin. 

PicMonkey Collage
Beverly Hilssin hienoissa luksuskaupoissa, joihin mulla ei luultavasti oo koskaan varaa :-D // Tää on koko reissun ainut kuva, jossa näkyy mun kasvot, joten kovin kummosta materiaalia musta ei oo. // Otettiin tollainen bussiajelu, jossa käytiin monessa Hollywoodin ja Beverly Hillsin "must see"- paikassa ja oli kiva nähdä kaikki kerralla. // Ei bongattu yhtään julkkista, vaikka enpä mä tällä ihmistietämykselläni ois heitä edes kasvotusten tunnistanut!

PicMonkey Collage
Viimeisiä rantahetkiä viedään ennen kotiinpaluuta. // Suostuttelin Ansun Cheesecake Factorylle, sillä luulin sitä oikeesti kahvilaksi. Olin todella pahasti väärässä ja siellä me sit hengattiin rantaryysyissä, kun ympärillä oli omia tarjoilijoita, valkoisia pöytäliinoja ja hyvin pukeutuneita ihmisiä... :-D No, ainakin kakku oli parin haukun verran hyvää! // Tulossa onnellisesti kotiin vielä tässä vaiheessa. // ....ennenkuin katottiin screeniltä meiän lähtöportti tuntia ennen lennonlähtöä ja mentiin sinne istumaan. Jossain välissä se portti oli kuitenkin vaihtunut, eikä meille ilmoitettu mitään ja myöhästyttiin sitten lennolta. Istuttiin siellä kymmenen tuntia ja saatiin liput toiselle lennolle, mut kyllä ärsytti siinä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)