tiistai 11. lokakuuta 2016

SYDÄNJUTTUJA

IMG_6650
IMG_6603
IMG_6665
IMG_6513
IMG_6656
IMG_6652
♥ Treffi-illat keskellä viikkoa, poikaystävän tarjoamana. Ens kerralla täytyy treffata leffassa, sillä siellä menee yks komedia, jonka haluun nähdä!

♥ Tän viikon työt on tän päivän jälkeen tehty. Ihanaa, sillä loppuviikosta onkin vaikka ja mitä menoa, kuten esimerkiksi elämäni ensimmäinen mikrohionta. Tiiän, että mikroneulaus on tosi tehokas, mutta aattelin aloittaa pelkällä hionnalla kasvoihin. Sen pitäisi samalla kirkastaa ihoa, joten ootan innolla kokemusta. 

♥ Tehtiin superhyvää salaattia, jota syödessä molemmat sanoi ääneen, että miksei me tehdä tätä useemminkin. Usein vaan jumittuu niihin perinteisempiin ruokiin, kuten makaronilaatikkoon ja bologneseen. Niin, tai pitsaan ja hamppareihin! 

♥ Huomenna on koulupäivä ja nään taas (pitkästä aikaa, haha) tapahtumatuottajatytöt. On kiva, kun on oppinut tuntemaan luokkakavereita, jolloin koulupäivät sujuu nopeesti. Näitten tyttöjen kanssa ei kyllä synkistellä, vaan nauretaan vatsat kippurassa aina, kun nähdään!

♥ Samana päivänä tulleet postipaketit, joista paljastui kivoja juttuja. Tilaan äärimmäisen harvoin netistä mitään, mut tää kerta oli poikkeus. Nyt oon taas yrittämässä säästää rahaa, kunnes oon saanut tietyn tavoitesumman kasaan. 

♥ Puista pudonneet oranssit lehdet tekee maisemasta niin kauniin, että ihailen mieluusti (ikkunan takaa lämpimässä) tota ihanaa värinloistoa.

♥ Se, kun nyt on ollut kivasti aikaa kirjotella postauksia valmiiksi, kiireestä huolimatta. Muut saattaa mennä lenkille, kun haluaa heittää aivot narikkaan ja rentoutua, mut mä kaivan koneen ja alan kirjottelemaan postauksia. 

♥ Vielä lopuksi haluun sanoa, että ihanaa viikkoa jokaikiselle lukijalle! Ootte tärkeitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)