tiistai 4. lokakuuta 2016

TIISTAITERKKUJA

IMG_6153
Sain vihdoin laitettua käyttämättömiä vaatteita ja tavaroita nettiin myyntiin, joista sain myytyä ekan kymmenen minsan sisällä jo puolet!

IMG_6170
Tulin kotiin yhtenä päivänä, kun vastassa oli lehtipihvejä rucolalla, ite tehtyjä ranskiksia ja maustevoita - nam. Mä en ite viihdy keittiössä, joten on kiva, että toinen viihtyy senkin edestä :-)

IMG_6059
IMG_6071
Mun uus kamera, jota entisen kameran jälkeen on tosi vaikeeta käyttää. Tarkentaminen on äärettömän hankalaa, kuten asetuksien vaihtaminen ja kosketusnäyttöön tottuminen. Sen kyllä vielä huomaa mun kuvista, mut yritän tän viikon aikana perehtyä kunnolla tän käyttämiseen. Kyllä se vielä tästä lähtee sujumaan!

IMG_6227
IMG_6224
Treffattiin eilen tapahtumatuottajatyttöjen kanssa kahvilla ja vitsit, miten onnellinen oon siitä, että meiän luokalla on noin symppiksiä tyyppejä! Tää oli meiän neljäs kerta, kun nähtiin ja koko kahvila raikui, kun me naurettiin niin kovaa. Toivoin tosi paljon, että löytäisin koulusta sellaisia kavereita, joiden kanssa nähdä vapaa-ajallakin ja toive toteutui. 

4 kommenttia:

 1. Hyvän kameravalinnan teit! Kuvaan 7Dn lisäksi satunnaisesti 70Dllä ja se on kyllä ihan mieletön kapistus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla :-) Mietin jo täyskennoon siirtymistä, mut reissatessa se olis tullut ongelmaksi, kun on niin kallis kamera mukana.

   Poista
 2. Mikä kahvila kyseessä? Näyttää niin herkulliselle tuo kakku... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan sairaan hyvät kakut, täytyy suositella! Yleensä joka paikassa on ihan överimakeita kakkuja, mut edes mun kinuskikakku ei ollut liian makea :-D Paikka oli Cafeart, siinä jokirannan vieressä.

   Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)