tiistai 1. marraskuuta 2016

OSTOSPOSTAUS LOKAKUULTA

Tällä kertaa mun shoppailusaalis on vähän pienempi ja oon keskittynyt lähinnä nettishoppailuun. Mä oon jo pitkään vannonut kivijalkakauppojen nimeen, sillä niistä harvemmin tulee tehtyä hutiostoksia. Nettikaupoissa ei oo mahollisuutta kokeilla etukäteen, joten usein yli puolet lähtee loppujenlopuksi palautukseen. Se palautusrumba on ollut musta niin ärsyttävä, etten oo sen takia viittinyt tilailla netistä. Nyt oon kuitenkin "joutunut" turvautumaan siihen, kun vaatekaupoista ei tunnu löytyvän mitään. Mutta joo, kyllähän se vähän mietitytti, kun tilasin kaksikymmentä vaatetta netistä, joista palautin viisitoista :-D Onneksi muutamat oli superkivoja ja niiden voimilla tilaan jatkossakin.

IMG_7724
Tää oli ihana päällä edestäpäin, mutta takaapäin se ei ollut ihan niin kiva... Mietin pitkään, että pidänkö tätä edes, kun mun pienimmät, saumattomat, ihonväriset alusvaatteet oikeen hehkui tän alta. Päädyin kuitenkin pitämään sen ja käyttämään esimerkiksi pitkien takkien kanssa, sillä se oli edestä mielettömän kaunis.

IMG_7730
Näitä tilasin samantien kaksi, sillä pitkähihaisia mekkoja ei voi koskaan olla liikaa. Ne käy arkeen ja juhlaan, joten yritän aina haalia näitä lisää. 

IMG_7765
Mun vanha keinonahkahame jäi takaa vähän turhan lyhyeksi, joten myin sen eteenpäin ja ostin uuden. Tän kanssa ei oo enää ongelmaa, että hame peittäis just ja just pepun. Samalla ostin uuden pipon, kun mun ainut pipo hajosi. 

IMG_7733
Ihastelin tätä tosi pitkään, mutta koska mä en oo mikään nahkatakkifani, niin jätin tän monesti kauppaan. Yhtenä päivänä oli kuitenkin pakko hakea tää kotiin, sillä tää on kivan värinen. 

IMG_7739
Lyhyempi talvitakki oli myös ostoslistalla, sillä mulla on ainoastaan pitkiä parkatakkeja. 

IMG_7747
Näistä mä oon höpöttänyt niin paljon, että taidan jättää höpinät sikseen ja antaa kuvan puhua puolestaan!

IMG_7757
Talvikenkiäkään en oo aiemmin omistanut, joten on tässä jotain hyödyllisiäkin ostoksia. Uudet lenkkarit, joita kehtaa pitää kaupungillakin tarvittaessa.

IMG_7759
Ihana, mun laukkukokoelmani tämän hetkinen silmäterä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)