keskiviikko 23. marraskuuta 2016

SNÄPISTÄ PITKÄSTÄ AIKAA

Moikka! Mulla on tänään koulupäivä, josta ensimmäiset kaheksan tuntia istun lainsäädännön luennolla ja sen jälkeen viisi tuntia palaverissa koskien mun työssäoppimista. 


PicMonkey Collage
Joudutaan aina käymään kahden kaupan kautta, kun toisesta ei ikinä saa kaikkea haluamaansa. // Tällä hetkellä työ- ja opiskelutahti on tosi kova, mä nimittäin pyrin tekemään noin 10 opintopistettä  yhteisöpedagogiaaa kuukaudessa kasaan, hoitamaan tapahtumatuottajan opinnot hyväksytysti ja tekemään noin 25 tuntia töitä viikossa. Kiirettä pitää, mutta mitä ahkerampi oon, sitä nopeemmin toinen koulu on ekan vuoden osalta ohitse! Työtahtiin mä en taas voi vaikuttaa itse, joten joinain viikkoina saattaa olla töitä reippaasti enemmänkin :-D // Tää fiilis on ihan mahtava, kun saa taas yhden jakson valmiiksi. Vielä 8 opintojaksoa ja sit on koulu hoidettu. 

PicMonkey Collage
Tilailin myös ahkerasti paketteja kotiin ja katoin, kun tilin saldo muuttui pienemmäksi.... // Ja käytin samalla koko opintotuen Zaraan, kun sieltä löytyi pari ihanuutta! // Meillä tehtiin pienenä paljon itetehtyjä karkkeja, kuten dajmia ja tässä on muistaakseni dajmtaikinaa ilman suklaata.

PicMonkey Collage
Meillä oli ikkunaremppa ja kun lähdin kouluun, meillä oli vielä nätti koti. Kun tulin kotiin, niin täällä näytti tältä?! :-D Pitkän kaheksan tunnin koulupäivän jälkeen löhöilin sängyssä, parin sentin päässä työmiehistä ja kirjotin blogia... // Yhtenä opiskelupäivänä oli pakko käydä happihyppelyllä, jotta aivot saa uutta ajateltavaa.

PicMonkey Collage
Tää mekko jakaa edelleen hyvin ristiriitaisia fiiliksiä: edestä kiva, takaa ei. Se ei oo ollut kunnon käytössä ollenkaan, mut eipä se mikään talvimekko ookaan! // Katotaan välillä poikaystävän kanssa Sinkkuelämää tuottareita ja ollaan viimisessä kaudessa jo nyt, apua. Mä en nimittäin halua, et se loppuu... // Pari kertaa vuodessa saan sisustusvimman, jolloin pitää ostaa kunnolla jotain uutta kotiin ja tällä kertaa se oli tauluprojekti ja kehysten ettiminen niihin.

PicMonkey Collage
Kyllä te tiiätte nää hetket, tiiättehän? // Vaatteiden myyminen eteenpäin on kivaa, kun saa kaappeihin lisää tilaa, mut se iänikuinen postitusrumba... Ei niin kiva. // Voin sanoa, etten oo kyllä lähiaikoina ollut ihan yhtä aikaansaava. Mulla on kerran kuussa tällaisia superpäiviä, kun jaksaa opiskella 12 tuntia putkeen, vaikka yleensä energiaa (ja aikaa) sellaiseen on pari tuntia päivässä.

PicMonkey Collage
Ehkä oottekin jo saaneet pienen käsityksen siitä, etten mä tosiaankaan viihdy keittiössä :-D Mun bravuuri ja uusi lempiruoka on kuitenkin rakettispagettilaatikko, vaikka ennen pizza on ollut pitkään listaykkösenä. // Aamupalaa pitkästä aikaa yhessä. // Näistä on tulossa asukuvia myöhemmin, ne oottaa vielä ajastamistaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)