perjantai 4. marraskuuta 2016

VIIKOLTA 44

PicMonkey Collage
Menossa sukusynttäreille mun lempparin kanssa. // Lisää kuvia kotoota x 2. // Sain yhtenä iltana nauttia porosta, punaviinikastikkeesta ja ite tehdyistä ranskiksista. Oli sairaan hyvää, kun sain tulla valmiiseen pöytään, haha!

PicMonkey Collage
Tein pitkästä aikaa yhen lastenhoitokeikan, jossa meiän tehtävänä oli käydä yhen pikkutytön kanssa syömässä ravintolassa ja pulikoida kylpylässä. Se oli kyllä työpäivä mun mieleen! // Ravintolan edessä oli kurpitsoja halloweenin kunniaksi, josta tää tyttö riemastui. // Joo, ei se terveellisin ruokakauppareissu... Päällimmäisenä on vielä neljä pakettia keksejä, haha. // Tää koru ei ollut päässyt käyttöön pariin vuoteen ja löysin sen ikäänkuin uudelleen muutama päivä sit. 

PicMonkey Collage
Joonas tykkää jostain syystä räpeltää mun hiuksia aina, kun katotaan jotain sarjaa. Tästäkin sotkukasasta se oli hirveen ylpee, vaikken mä ehkä ois :-D // Kokeiltiin mun puhelimessa olevaa sovellusta, jolla saa räpsittyä kuvia sen avulla, vaikka järkkäri olis ihan muualla! Ihan hyvin toimi, mut mun objektiivi on kyllä jo aikansa elänyt... // Tänä vuonna en oo lähössä mihinkään reissuun, joten näitä tulee katottua lähinnä matkakuumeessa. Pian on muuten tulossa vähän erilaisempaa matkapostausta, pysykää kuulolla! // Koulun kautta jouduin käymään jossain yrittäjyystapahtumassa ja valitsin tän. Oli kyllä ihan mielenkiintoista kuulla tarinoita siitä, miten yritykset on saaneet alkunsa, erityisesti IvanaHelsingin tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)