lauantai 10. joulukuuta 2016

TOINEN KOLMANNEKSESTA


TOUKOKUU:

touko1
 Toukokuussa hain lähes joka päivä torilta mansikoita ja söin ne usein jo bussimatkalla. Joskus harvoin niitä säästyi kotiin asti, mut silloin tein niistä mun lemppariherkkua eli pavlovaa.  Voi vitsit, että alkoi tekemään mieli tuoreita mansikoita.... ♥ Tykkäsin hirveesti hakea niityltä kukkia kotiin, sillä ne näytti mun mielestä niin kivoilta olohuoneessa.  Meiän auto oli ihan täynnä pieniä kukkasia näitten kukkareissujen jälkeen, joka oli kyllä aika ikävää toisinaan. ♥ Kävin töissä ahkerasti ja säästin taas rahaa reissuun. Mietin pitkään, että säästänkö rahat tulevaisuutta varten, mutta päädyin laittamaan ne matkustamiseen. Taas. ♥ Luin myös tapahtumatuottajan koulutuksesta ja hain mukaan sinne! En kuitenkaan vielä tiennyt, että pääsisinkö mukaan opiskelemaan. 

KESÄKUU:

touko
Kesäkuussa odotus palkittiin ja sain sähköpostiviestin, että mut on hyväksytty opiskelemaan tapahtumatuotantoa. Olin tosi jännittynyt, sillä en tiennyt yhtään, että mitä odottaa. Mietin, että onkohan mun luokalla samanikäisiä tyyppejä ja saankohan mä uusia kavereita. Olin nimittäin kuullut, että meiän luokan keski-ikä olis 50-vuotta!♥ Kiinnostuin samaan aikaan yhteisöpedagogian opinnoista ja pitkään mietittyäni se alkoi tuntua oikealta vaihtoehdolta. Selvittelin paljon mahdollisuuksia opiskeluun, sillä yhteishaku oli jo mennyt. Löysin avoimen opinnot ja otin niistä paljon selvää, jotta voisin hakea väylän kautta sisään myöhemmin. Olin helpottunut, että mun opiskeluelämä alkoi vihdoin selkiintyä.♥ Kesäkuun puolivälissä juhlittiin myös mun 20- vuotissynttäreitä ja mut vietiin ravintolaan syömään. Mun kanssa pääsee halvalla, kun paras ruokajuoma on ehdottomasti kokis, eikä viini! ♥ Synttäriviikonlopun jälkeen lähdettiin Barcelonaan kahdestaan ja se oli meiän ensimmäinen rantaloma yhdessä. Nautittiin ajasta toistemme kanssa, shoppailtiin, käytiin ulkona syömässä, makoiltiin rannalla ja syötiin mansikoita joka päivä.   Reissun jälkeen oli mun serkun ihanat häät, jotka oli kuin suoraan Pinterestistä. Niin ihanat koristukset ja tunnelma!

HEINÄKUU:

touko2
Toteutettiin mun pitkäaikainen haave päästä Yyteriin, sillä en ollut koskaan aiemmin käynyt siellä. Valittiin sit synkkä päivä, joten vietettiin päivä kylpylässä siellä.  ♥ Käytiin mun kesämökillä veneilemässä ja otettiin yhdet kesän lempparikuvat just veneessä.  ♥ Jatkoin mansikoiden syömistä ja pelkäsin salaa mansikkakuumeeseen sairastumista  ♥ Aloitin taas säästöprojektin, sillä olin taas varannut lennot ulkomaille ja tällä kertaa vähän kauemmas kuin Eurooppaan. Kirosin taas mielessäni, että munhan piti säästää rahaa, haha.    

ELOKUU:

elosyys1
  Elokuun alussa näin ekaa kertaa blogityttöjen kanssa, kun vietettiin ihana päivä Helsingissä. Vitsit, ois niin kiva nähdä taas uudelleen, kun tästäkin päivästä on jo ikuisuus aikaa! ♥ En oo mikään alkoholin suurin ystävä, mutta löysin blogiyhteistyön ansiosta lempparisiiderini ikinä ja se onkin ainut, mitä nykyään juon. Tää maistuu ihan limsalta, joka on mulla ykkösprioriteettina alkoholin suhteen, kun harvoin juon. ♥ Kuvasin kotipostauksen, joka nousi kymmenen suosituimman postauksen joukkoon. Voi, kun täällä olisi nytkin yhtä valoisaa pelkällä luonnonvalolla... ♥  Elokuussa panostin paljon blogiin ja koitin olla täällä mahdollisimman aktiivinen. ♥  Sain myös tietää, että mut hyväksyttiin yhteisöpedagogian opintoihin, joihin pääsi tosi harva sisään. Olin niiiiin onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)