keskiviikko 18. tammikuuta 2017

LINSSIN LÄPI

Ajastin teille tän postauksen valmiiksi, sillä mä oon tällä hetkellä Gdanskissa ja tuun kotiin huomenna iltapäivällä. Oon ollut ihan rättipoikkiväsynyt kiireen seurauksena, joten tää pieni irtiotto toiseen maahan tulee hyvään saumaan. Otin mukaan kirjan ja mun tavoitteena on lukea se täällä, sillä jotenkin lukemiseen tuntuu jäävän liian vähän aikaa nykyään. Meiän lento tulee onneksi Turkuun ja lentokentältä ei aja meille kuin kymmenen minuuttia, mitä luksusta! Harmi kyllä täältä ei mee kovinkaan paljon suoria lentoja mihinkään, vaan Gdansk on yksi harvoista. En malta oottaa, että pääsen kotiin ja postaamaan kaikista jutuista, mitä täällä ollaan tehty. Meiän Los Angelesin reissustakin on jo neljä kuukautta, eikä matkajuttuja oo näkynyt pitkään aikaan täällä. Mut jokatapauksessa, kivaa keskiviikkoa!

IMG_6306
Mun aamulääkkeet loppui ja huomasin sen tuntia ennen töitten alkua... Oli pyhäpäivä, joten 300 metrin päässä oleva apteekki ei tietenkään ollut auki ja jouduttiin lähtemään 30 kilometrin päähän kiireellä. Mutta ehin töihin ajoissa, viis minuuttia etuajassa! :-D 

IMG_6363
Sain vihdoin myytyä mun vanhan järkkärin, joka tuntui ihan lelulta tähän nykyiseen verrattuna. Vähän kyllä epäilin, että onkohan seteli aito, kun ostaja ojensi tän. Mut oli se aito, ainakin pankkitäti sen hyväksyi.

IMG_6355
Mun pikkusisko pyysi mua luistelemaan yhdelle lammenjäälle ja siellä vastassa olikin sit koko perhe ja äitin veljen perhe. Olin kokoajan siinä luulossa, että ollaan menossa kahdestaan, kun ei se mulle mitään maininnut tällaisesta sukukokouksesta! 

IMG_6362
Tyttöjen kanssa Pancho Villassa syömässä. Mun ruoka näyttää tosi kuivalta tässä kuvassa, mut oikeesti se oli ihan superhyvää kylmän kokiksen kanssa. 

IMG_6390-001
Shoppailemassa, missäs muuallakaan... Nähtiin äitin kanssa muutama päivä sit kauppakeskuksessa ja kierreltiin vaatekaupoissa. Meitä molempia yhdistää yks asia ja se on nimenomaan shoppailu. Siitä tulee vaan niin hyvä fiilis, kun löytää jotain sellasta, joka näyttää superhyvältä omalla vartalolla!

IMG_6382-001
Ja käytiin tottakai syömässä myös, sillä me ei oikeestaan koskaan nähä niin, etteikö siihen liittyisi jotenkin ruoka. Tällä kertaa oltiin ekaa kertaa kokeilemassa Maalaiskana- nimistä raflaa. Se oli ihan perushyvä, kylmän kokiksen kanssa tietty ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)