sunnuntai 29. tammikuuta 2017

PUHELIMESTA

PicMonkey Collage
Valmiina lentoon! Mä en voi sietää lentämistä, sillä lentäminen on ihan uskomattoman puuduttavaa ja tylsää... Jopa toi tunnin lento oli mulle liikaa. Ihmettelenpä, että miten oon selvinnyt Balilta Suomeen, kun matka kesti 30 tuntia?! :-D // Turun lentokenttä on niin ihanan pieni. Lentäisin aina sieltä, jos olisi mahdollista. // Fun fact: herkullisen näköinen kuva, mutta kakku oli maailman pahinta. Luulin tilanneeni kinuskikakkua, mutta se kakku oli sellasta ryynimäistä ja ihan kamalaa. Toi veti vertoja raakakakulle ja tietämättömille tiedoksi, mä vihaan yli kaiken raakakakkuja. // Yksi yllättävä kauppalöytö! Tuolla kannattaa ehdottomasti käydä, jos suuntaa Gdanskiin. 

PicMonkey Collage
Joonasta kiinnostaa aina kaikki rakennukset, kun taas mua kiinnostaa, että missä on korkein ostoskeskus...  Nää on näitä meiän eroavaisuuksia! // Yks elämäni parhaimmista ruoista, vaikka se onkin niin yksinkertainen. Tai ehkä siksi just tykkäsin siitä. // Mä niiin tykkään kaikista kattovaloista, etenkin roikkuvista. 

PicMonkey Collage
Joskus mä rakastin Pasta Carbonaraa, mut yhtäkkiä rupesin vihaamaan sitä. En ollut syönyt sitä moneen vuoteen ja koitin sitä ravintolassa, mutta ei, en voi sietää sitä vieläkään! // Ei otettu reissussa ollenkaan asukuvia, kun ei vaan ollut sellanen fiilis. Aika harvinaista, mut suurin syy oli toi mun tyvikasvu, joka näyttää hirveeltä. En ymmärrä, miten jo sentin tyvikasvu ruskeissa hiuksissa saa näyttämään kaljulta? // #bloggaajateilomaile // Melonijätski, purkkajätski ja kookos = täydellistä. 

PicMonkey Collage
Oltiin koulun kanssa matkamessuilla ja mä halusin ehdottomasti yhen yhteiskuvan kaikista meistä tytöistä. // Kun lähettiin messuille, oli pimeää ja kun tultiin takas, oli pimeää. Tyypillistä tähän vuodenaikaan, haha! // Nälkä kurni ja istuttiin lähimpään pastapaikkaan ja annos näytti yllättävän hyvältä messuruoaksi. // Mun uus lempparilaukku- ja mekko. Tykkään, tykkään, tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)