torstai 16. helmikuuta 2017

USKALLA TÄNÄÄN

IMG_9962
IMG_0009
IMG_9953
IMG_9869
IMG_9140
♥ Uskalla tänään kehua tuntematonta, sillä kehut piristää päivää. Mäkin koitan kassalla aina kehua asiakasta, jos näen hänellä jotain hyvännäköistä. Viime kerralla kehuin asiakkaan pirteetä kukkaroa ja sitä edellisellä kerralla sanoin pienen tytön äidille, että hänen tytöllään on ihanan tuikkivat silmät. 

♥ Uskalla pukea päälles just ne vaatteet, joissa tekis mieli tanssia huonetta ympäri ja huutaa kaikille, että eikö oo ihana asu. Siltikin, vaikka asu ei ehkä olis ihan sopiva tähän vuodenaikaan, niin uskalla pukeutua niin, että sulla on mielettömän hyvä olo ittes kanssa.

♥ Uskalla sanoa ääneen, kun kiukuttaa tai oot jostain erityisen tyytyväinen. Uskalla näyttää kaikki tunteet, äläkä ikinä pelkää näyttää niitä. Ne tunteet kertoo vaan, että sä oot elossa ja uskallat välittää. 

♥ Uskalla sanoa "kyllä", kun kaverit ehdottaa jotain hauskaa lähipäiville suunnitelmaksi. Vaikka kotoa ei millään huvittaisi lähteä tonne pakkaseen, niin et varmasti kadu sitä myöhemmin. 

♥ Uskalla haaveilla vähän överistikin välillä, sillä harva juttu on niin epärealistinen, etteikö sitä voisi toteuttaa. Jos haluat lähteä maailman eksoottisimmalle saarelle, niin mikään tai kukaan ei saa olla estämässä sua. 

♥ Uskalla hymyillä vastaantulijoille. Ja niin leveellä hymyllä, että he miettii, mikäköhän sua vaivaa. 

♥ Uskalla myös nauraa omille heikkouksillesi. Olin viime viikolla koko päivän töissä ja illalla, kun rupesin snäppäämään, niin huomasin, että mun toinen kulmakarva on poissa! Kukaan ei ollut sanonut, että "hei, oot hieronut sun kulmakarvaa ja sen takia siitä on kaikki väri lähtenyt, kun taas toinen on edelleen piirretyn näköinen." Aluksi mietin, että miten noloa, mutta sitten ymmärsin, etten mä ois voinut korjata asiaa mitenkään... 

♥ Uskalla myöntää itellesi, että tarviit pienen tauon kaikesta. Uskalla ottaa omaa tilaa, raivata kalenteria tyhjemmäksi ja antaa itellesi aikaa. Luin jostain niin hyvän jutun, jossa sanottiin, ettei parhaimpia ihmisiä oo ne, jotka suorittaa eniten. Vaan nimenomaan ne, jotka osaa kuunnella kehoaan ja kaiken sen tekemisen ohella myös lomailla. 

♥ Uskalla kuitenkin myös tarttua tilaisuuteen ja kokeilla, että osaatko. 

♥ Uskalla lähestyä kivaa tyyppiä ja pyytää vaikka kahville. Et varmasti kadu, sillä jos tää tyyppi on mukava, niin saatat saada elinikäisen ystävän tai kumppanin. Jos puolestaan kaikki on epäonnista, niin saatpahan jotain naurettavaa ja muisteltavaa kavereitten kanssa. 

♥ Uskalla kommentoida sosiaalisessa mediassa, se avaa monia uusia ovia! Mun mielestä some on niin mahtava, sillä sieltä löytyy varmasti jokaiselle esimerkiksi Instagramista niitä inspiroivia tyyppejä, joista saa arkeen pientä lisäboostia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)