tiistai 18. huhtikuuta 2017

LISÄÄ SNÄPIN PUOLELTA

PicMonkey Collage
Jokavuotiset laskettelut pikkusiskon kanssa, jonka kanssa en kyllä uskaltautuisi isompaan mäkeen kuin tähän tuttuun ja turvalliseen. // Oli kiva laskea, kun lunta tuiskutti vaakatasossa, eikä eteen nähnyt kauheesti mitään. Hengissä selvittiin silti. // ...kunnes illalla olinkin tässä tilanteessa.

PicMonkey Collage
Mä en taida olla kovin tunnettu terveellisistä eväistäni, sillä yleensä mulla on aina herkkuja mukana pahan päivän varalle. Ikinä ei voi tietää, milloin verensokerit laskee liian alas, haha... // Luin yhtä pitkää markkinointikirjaa, jotta voisin tehdä siitä esitelmän ja tuntui, ettei se edennyt koskaan. Olikin siis huippufiilikset, kun se alkoi olla loppua kohden. Ja sain siitä muuten 5/5, joten ei ollut mikään ihan turha panostus! // Mitäpä tähän lisäämään... #opiskelijanelämää

PicMonkey Collage
Oli kiire saada opintojakso valmiiksi, jotta päästään brunssille. // Ja mehän päästiin, kun jonotettiin kylmässä pakkasessa puoli tuntia. Takana oli ihan mieletön jono vartin päästä, joten onneksi jäädyttiin ulkona. // Näissä brunsseissa on aina riskinsä nimittäin, että koko matka onkin turha, sillä monet ei enää ota paikkavarauksia täällä Turussa vastaan. 

PicMonkey Collage
Naistenpäivän fiiliksiä, tollasista miehistä tuli kyllä niin hyvä fiilis. // No words needed. // Miten musta alkaa tuntua, että nää kollaasit toistaa itteään? Töitä, opiskelua, shoppailua, tyttöjen näkemistä sekä muita vapaa-ajan juttuja!

2 kommenttia:

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)