perjantai 14. huhtikuuta 2017

OSTOSPOSTAUS HUHTIKUULTA

IMG_0656
Tää Zaran takki on takki, jota oon ettinyt vuosikausia! Oon ettinyt tän väristä takkia oikeesti varmaan neljä vuotta, enkä oo löytänyt mitään. Meinasinkin purskahtaa itkuun, kun näin tän siellä käydessäni.

IMG_0652
Bikbokista tarttui mukaan röyhelöpaita, joka olikin toinen mun vaatekaapissa. Muistan, kun tykkäsin tällaisista yläasteella tosi paljon, mutta sitten se vaan jäi... 

IMG_0638
Cubuksesta löysin sattumalta paidan, joka ei tuntunut olevan ollenkaan mun tyylinen. Vein sen kuitenkin sovituskoppiin ja hämmästyin, että se oli kuin mulle tehty!

IMG_0666
Bikbokissa tykästyin näihin superkivoihin pitkähihaisiin ja haluan vielä näistä vaaleanpunaisen itelleni! 

IMG_0644
Mulla ei oo yhtäkään tällaista puuvillamekkoa, joten löysin tänkin Cubuksesta sattumalta. Tää näytti superkivalta pitkän neuleen kanssa.

IMG_0641
Pallopaidan ostopaikkaa en millään muista, mutta ei kuva oikein päästä sitä oikeuksiinsa, kun takanakin olevat pallot näkyy luonnollisesti kuvassa. Päällä tää on kuitenkin superkiva!

IMG_0664
Oon ettinyt värikkäämpiä neuleita ja nyt löysin nää Vilasta, Zarasta ja H&M:stä. Vielä etsinnässä olisi kirkkaankeltainen neule. 

IMG_0658
Beige mekko alennuksella H&M:stä, mikä on kivan simppeli.

IMG_0662
Mun ensimmäiset braletit, jotka mun oli pakko ostaa havahduttuani siihen, ettei mulla oo yksiäkään sellaisia. Oon tykästynyt läpinäkyviin paitoihin ja nää näyttää niiden alla paremmalta kuin tavalliset rintsikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)