keskiviikko 24. toukokuuta 2017

LEPPOISA ARKI

IMG_2486
Mä oon viettänyt parvekkeella tosi paljon aikaa ja jotenkin mulla tulee siellä aina mielettömän inspiroitunut olo. Tällä hetkellä oon kuitenkin napannut itelleni flunssan ja veikkaan sen tulleen tän kiireisen kahen viikon stressaamisen tuloksena.... Viikonloppuna olis vaikka mitä kivaa menoa, joten tulee vähän kiire parantua. Perjantaina on vielä yksi työpäivä, lauantaina nähään isomman porukan kanssa blogityttöjä ja sunnuntaina pidetään täällä meillä pienet juhlat.

IMG_2573
Oon käynyt kolmesti kahvilla viikon sisällä keskustassa treffaten uusia tyyppejä, vaikka mä en normaalisti käy edes kerran kuukaudessa kahvilla, haha! Se on kuitenkin niin ihana fiilis, kun kemiat kohtaa uuden tyypin kanssa ja voisi kuvitella näkevänsä uudestaankin :-) 

IMG_2575
Mä oon sitä mieltä, ettei porkkanakakun kanssa voi koskaan mennä vikaan. En oo aiemmin edes ajatellut, että siihenkin vois yhdistää marjoja ja itseasiassa toi kombo toimi paremmin kuin alkuperäinen. 

IMG_2488
Oon aivan rakastunut äitin antamaan laatikkoon, joka on 1800- luvulta! Se löydettiin meiän maatilan vintiltä ja musta on ihana ajatella, että mulla on jotain niin vanhaa meiän suvusta tallella. Täytyy mennä joku päivä taas kattelemaan, mitä kivaa löytäisin sieltä. 

IMG_2491En oo koskaan uskonut teen piristävään vaikutukseen, mutta se on mun mielestä hyvää ison maitotilkan kanssa, joten juon sitä kipeenä ollessani paljon. Opiskellessakin koitan usein, jos se tällä kertaa piristäisi mua, mutta ei se oo koskaan tehnyt niin. Mun koulujutut junnaa vähän paikoillaan, sillä multa puuttuu vielä yhden kattavan liikuntatapahtuman suunnitteleminen tapahtumatuotantoon, jonka lisäksi yhteisöpedagogiasta puuttuu 2 x 15- sivun esseetä sekä kuuden kirjan lukemiset. Oon vähän veikannut, että menee varmaan juhannusviikolle, että saan kaiken kuntoon ja molemmat koulut valmiiksi. En malta odottaa sitä päivää, kun saan heittää pariksi kuukaudeksi kaikki koulujutut pois mielestä. Ei tässä kahden koulun kanssa muuta ongelmaa oo kuin just se, että saan kaiken valmiiksi noin kuukautta muita myöhemmin :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)