keskiviikko 17. toukokuuta 2017

MATKUSTAMISESTA JA BORACAYSTA

IMG_1606
IMG_1751
IMG_1629
IMG_1597-001
IMG_1600
Nää kuvat on meiän kahden kuukauden takaiselta Boracayn matkalta, josta tuntuu olevan jo pieni ikuisuus. Mä oon aina rakastanut matkustamista ja välivuoden aikana siihen upposikin iso määrä rahaa, kun kiertelin ympäri maailmaa. Yleensä mulla on ollut jo seuraava reissu varattuna, kun oon tullut takaisin, mutta tän jälkeen ei ollut. Mä en oo kertaakaan potenut matkakuumetta täältä palatessani, vaikka Boracaylle meno oli yksi mun iso unelmani. Mä koin ensimmäistä kertaa elämässäni sellaista huojennusta, että onneksi ei tarvii hetkeen taas pakata laukkuja ja lähteä. En osaa sanoa miksi, mutta jollain tavalla koin, että ulkomaanmatkat riittää mulle hetkeksi. Nyt mulle on tullut fiilis, että haluun nähdä enemmän Suomea ja nauttia täällä lähellä olevista paikoista. Tuntuu ihanalta puhua omaa äidinkieltään, tehdä ruokaostokset lempparikaupassa ja elää niin, että kaikki tavarat on käden ulottuvilla. Just nyt kotona tuntuu olevan niin ihanaa ja erityisesti se, että pääsen yöksi omaan sänkyyni nukkumaan. En tiedä kuulostaako tää teiän korvaan ihan hassulta, sillä yleensä ihmiset potee kotiinpaluumasennuksia, mutta mä nautin ihan täysillä kotona olemisesta nyt.

2 kommenttia:

  1. Voin samaistua sun fiiliksiin! Mun mielestäkin on aina kivaa palata reissun jälkeen kotiin ja päästä taas omaan sänkyyn nukkumaan :) Vaikka matkustelu on ihanaa, niin kyllä se oma koti on kaikista paras paikka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tällä hetkellä mä rakastan mun arkea täällä kotona, enkä edes osaa kaivata reissuun :-D Se on erikoista, koska yleensä mulla on jatkuva kaukokaipuu.

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)