torstai 11. toukokuuta 2017

MISSÄ MENNÄÄN NYT

IMG_2373
Mua Snapchatissa seuranneet näkikin meiän (jälkeenpäin aika koomisen) ravintolakokemuksen, joten mentiin sen jälkeen kakuille. Vietettiin poikaystävän kanssa treffi-iltaa ja käytiin samalla reissulla kiertämässä pitkästä aikaa kauppoja, Naantalissa ravintolassa ja sen jälkeen mentiin vielä kakuille. Kun molemmat tekee vuorotyötä, niin ei kovin usein mee vapaaillat päällekäin, joten tällaisista hetkistä pitää nauttia.

IMG_2368
Mä luulin hetki sitten, että mulle on täysin ookoo tehdä vähemmän työtunteja. Ei se kuitenkaan ollutkaan niin, joten mä hain keskiviikkona seittemältä illalla yhteen työpaikkaan töihin ja puoli kaheksalta se oli jo mun. En edes enää ylläty näistä jatkuvista "Onneksi olkoon, valintamme osui sinuun"- viesteistä, joita on tullut jokaisesta hakemastani työpaikasta muutaman vuoden sisällä. Joten ehkä mä oon ihan oikealla alalla, kun tarjoan apua työhakemuksissa nuorille! Jos kaipaatte apua työhakemuksissa, niin autan mieluusti ja tätä klikkaamalla voitte lukea enemmän asiasta. Oon sitä mieltä, että voisin tarjota blogin lukijoille pientä alennusta tähän palveluun, ikäänkuin kiitoksena. Joten jos ootte mun blogin lukijakuntaa ja haluutte mun auttavan, niin laittakaa ihmeessä sähköpostia, niin neuvotellaan hinnasta enemmän :-) 

IMG_2365
Ensi viikosta alkaen mä aloitan 7-päiväiset työviikot läpi kesän, joten ihan helpolla en tuu pääsemään. Aluksi mun piti viettää rento kesä, mutta jollain tavalla mua ahdisti sen mukana tuoma pienituloisuus. Syksyllä koittaa kuitenkin ihan uudenlaiset tuulet, jolloin en enää voi mahdollisesti tehdä kuin viikonloppuisin töitä, joten näin mun ainoan tilaisuuteni tulleen nyt. Ja sillon on todellakin tauottava, kun rauta on kuumaa, haha! 

IMG_2093
Syy tähän mahdolliseen muutokseen syksyllä on se, että mä pyysin päästä läsnäolevaksi opiskelijaksi yhteisöpedagogiaan syksyllä! En oo tainnutkaan kertoa täällä, mutta pohdiskelin kauan, että käynkö mä vielä yhden vuoden koulua kotoota käsin vai meenkö kirjaimellisesti koulunpenkille. Päätös oli vaikea, sillä mun koulu sijaitsee 2 tunnin (!!!!) yhdensuuntaisen bussimatkan päässä ja siksi pohdiskelin, että pitäisköhän käydä mieluummin koulua kotoota. Samaan aikaan mietin, että olis kiva olla vielä hetki työelämässä ja lykätä opiskeluja. Mutta sit ajattelin, että mä koitan onneani ja onhan siellä uudet opiskelukaverit, joita en oo edes koskaan tavannut! Ne opiskelukaverit tais olla suurin motivaation lähde, sillä ajattelin, etten enää kahden vuoden poissaolon jälkeen tutustuisi niin hyvin uusiin tyyppeihin. Päätös tästä tulee kuukauden sisässä, joten siihen asti vaan ootellaan. 

IMG_2354
Ostin tän aivan ihanan hameen Manilasta ja iskin silmäni tähän niin kovin, että näin tästä untakin monia kertoja. Ruusukuviot, etenkin läpinäkyvässä kankaassa, on niin ihania! Mun mielestä noi tuo yksinkertaiseen hameeseen kivoja yksityiskohtia, josta tykkään. Voisinkin tehdä joku päivä ostospostausta, vaikka tällä kertaa saldo onkin poikkeuksellisen pieni, sillä en oo erityisemmin ostellut uusia vaatteita.

2 kommenttia:

  1. Wau, oot ihailtavan reipas ja motivoitunut! :) Tsemppiä sulle kesään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihanaa kesää sullekin! :-)

      Poista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)