keskiviikko 3. toukokuuta 2017

TÄLTÄ PÄIVÄLTÄ

IMG_2124
IMG_2127
...ihailin meiän parveketta, jonne tehtiin remppaa viime vuonna. Nyt oon kyllä maailman tyytyväisin, että sitä laitettiin kuntoon, sillä tykkään siitä tosi paljon. Olisin halunnut kuvailla teille kuvia sieltä, mutta mulla ei oo kuin viiskymppinen objektiivi, jolla ei saa tän kauempaa kuvia. Mun pitäisikin ostaa uusi, mutten vaan tiedä, että mikä olisi hyvä!

IMG_2119
IMG_2105
...söin aamupalaksi kookosjugurttia mansikoilla ja riisipiirakoita, mun lempparia! Unohtamatta tietenkään kaakaota, joka on ihan pakollista aamulla. Mä olin kaks vuotta kokonaan juomatta maitoa, sillä musta se ei sovi ollenkaan ruokajuomaksi, mutta nyt se on hyvää kaakaon kanssa aamuisin. Mulla on tänään vaan lyhyt välivuoro, joten sain nauttia pitkästä aamupalasta ja hitaasta aamusta. 

IMG_2130
...postasin kuukausi sitten maailman parhaasta nettishoppailuvinkistä eli Bonuswaysta! Voin kertoa, että ilman sitä, mulla tuskin olisi tässä mekko-oksassa 70 mekkoa, haha. Mun pitäis kohta tilata iso satsi piilareita, yhdet korkkarit ja kotijuttuja netistä - ja aion kyllä hyödyntää tätä sivustoa siihen. Jos ette oo vielä liittyneet (mitä ihmettelen suuresti, sillä kuka ei haluaisi tehdä ostoksia halvemmalla), niin tästä voitte liittyä. Se vie aikaa vaan puoli minuuttia, joten liittyminen on tosi nopeeta. Mä ainakin annan kaikki suositukseni! :-) 

2 kommenttia:

  1. Oi nams kookosjogurtti kuulostaa täydelliselle!<3 Ihana postaus :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)