lauantai 22. heinäkuuta 2017

SNÄPPIKUULUMISIA PARILTA VIIKOLTA

PicMonkey Collage
Kesän vuoksi toi ruskea hiusväri on kadonnut ja tilalle tullut lähes blondit hiukset... Onneks seuraava kampaaja-aika on kolmen viikon päästä, jolloin pääsen taas takaisin tummiin hiuksiin, jotka on se mun juttu! // Mulle tulee toisinaan kausia, jolloin ostan hirveesti vaatteita, sisustusjuttuja kotiin ja muuta "tarpeellista". Silloin en todellakaan kattele, että paljonko tilin saldo näyttää, vaan painelen täysillä menemään :-D Terkuin tyttö, joka on tilannut viikon sisällä neljästi Asokselta jättitilauksia, käynyt kolmesti shoppailemassa kivijalkaliikkeissä ja asunut lähestulkoon nettikauppojen sivuilla. // Onkohan tää ostohulluus yhteydessä tähän? Kärsin taas pienestä migreeniputkesta, joka ei hellittänyt millään. Töihin on tultu mentyä kipulääkkeissä, nähty blogikavereita ja oon hengannut kotonakin vähän toisissa maailmoissa. 

PicMonkey Collage
Syömässä poikaystävän kanssa ulkona, kun välteltiin ruoanlaittoa. Vedettiin sellanen 10 päivän (kyllä...) putki, kun ei tehty ollenkaan ruokaa, sillä kumpikaan ei jaksanut valmistaa mitään :-D // Huh, onneks nää päivät on takanapäin. Sanoisin, ettei enää ikinä tällaista työrupeamaa, mutta tunnen itteni niin hyvin - joten tiedän sen olevan vielä edessä moneen kertaan elämäni aikana. // Jälleen näitä hetkiä, kun vältellään ruoanlaittoa. Miten se on niin vaivaalloista?

PicMonkey Collage
Keltainen paksu neule on ollut mun ostoslistalla vuosia. Oon selannut varmaan viis vuotta jokaikisen nettikaupan, kivijalkaliikkeen ja käsityöpalstat. Mutta ei, tällaista ei vaan löytynyt ennenkuin nyt. Riemusta hyppien näin tän liikkeessä yhtenä päivänä (oli kuulemma just tunti sit saapunut kuorman mukana) ja ajattelin, että maksan tästä mitä tahansa. Oli naurussa pitelemistä, kun hintalapussa oli 30€ summa... :-D // Vaikka teenkin vuorotyötä, se ei oo ollenkaan mua varten. Iltavuoron jälkeen oli niin vaivaalloista mennä aamukuuteen toiseen duuniin. Joskus aikuisena en kyllä halua tehdä kuin maanantaista perjantaihin töitä, kaikenlisäks vieläpä säännöllisellä työajalla. // Ruississa sunnuntaina viimein yhdessä. Tällä reissulla otettiin yhdet mun kaikkein aikojen kuvalempparit, jotka julkaisinkin pari viikkoa sitten. 

PicMonkey CollageMinkäpä muunkaan vuoksi sitä viettää niin paljon aikaa töissä kuin saadakseen uusia mekkoja? Tulispa ne Asoksen paketit jo, sillä täällä mä oottelen niitä malttamattomina. On muuten vähän noloa olla omassa lähipostissaan töissä, kun Asoksen paketit toimitetaan aina 12-13 kotiin oman postinjakajan toimesta. Oon hyvin usein avannut oven ilman vaatteita, pelkkä pieni riepu ympärilläni hänelle. Mun työt alkaa kuitenkin lähes aina 13:45, joten meen suoraan postiin töihin, jossa nään jokaikinen kerta tän saman postinjakajan :-D Mutta mun onnekseni, se ei tunnista mua samaksi tytöksi, jonka just äsken bongasi keikkaloimassa rappukäytävässä puolialastomana.... // Niin paras fiilis. Mun ensimmäinen yhteisöpedagogiopiskeluvuosi on takana. Ajattelin muuten avata enemmän sitä, mille alalle aion työllistyä ja erikoistua, joten postaus siitä aiheesta on tekeillä. On nimittäin vähän hämmentävää, että poikaystävälle yhteisöpedagogin nimike on edelleen yhtä hepreaa. // Voin kertoa, että hyvin paljon. Kuljen aina ilman meikkiä töihin ja tän päivän jälkeen asiakkaat ruinasi jälkeenpäin, että voisinko mä laittaa taas huulipunaa, kun näytin siinä niin hyvältä. Ja voi, miten paljon keski-ikäiset miesasiakkaat kommentoi mun ulkonäköä tolloin ääneen. Olin menossa juhlimaan suoraan töistä, joten siksi olin meikannut, mutta enpä taida enää tehdä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoittehan asiallisesti, kiitos! :-)